Elvyttelempäs blogini uudestaan! :)

Viimeisen 3kk aikana tapahtunutta:
Sain kouluni päätökseen, siis sen 8kk rupeaman. Tosin vielä pitäisi tehdä muutama tehtävä valmiiksi, niin kaksi approa olisi ihan kokonaan suoritettuna. Pääsin työharjoitteluun päiväkotiin :) Ihan unelmatyö! Lapset ovat ihania ja helppojakin. Olen siis 1-3 -vuotiaiden osastolla. Olen käynyt kaksissa valintakokeissa: lähihoitaja ja sosionomi. Lähihoitajahommasta pitäisi tulla vastaukset ensi viikolla. Jännittää. Saimme juuri Oulusta kivan kaksion :) Laitoimme viime maanantaina hakemuksen ja tiistaina heti tuli asuntotarjous. Aki kävi perjantaina asuntoesittelyssä ja nyt maanantaina pitäisi tietää otammeko asunnon vai emmekö. Kyllä oli niin mahtava tarjous, ettei voi millään kieltäytyä. Asunto on luhtitalon toisessa kerroksessa. Siinä on 2 huonetta, todella iso keittiö, sauna ja iso parveke. Neliöitä on ruhtinaallisesti 63. Vuokra on vaivaiset 501e/kk ja tuohon summaan sisältyy vesi, sähkö ja laajakaistayhteys! Meillä oli ensin maximivuokra about 450e, mutta jos tuohon 450e/kk lisää vielä vedet+nettiyhteydet+sähköt, niin varmasti menee yli 500e. Kämppä on suurinpiirtein 4-5km koulupaikoistamme (jos minä siis kouluun edes pääsen) ja 6-7km keskustasta. Ei niin hirvittävän paha, kun bussitkin kulkevat niin mukavasti.

Pääsisimpä jo sisustamaan! Siellä kämpässä oli kaikki valkoista, joten väriä tarvitaan! Muuttopäivä on vasta 1.8 eli on tässä vielä puoltoista kuukautta aikaa pohtia eri sisustushommia. Meidän pitäisi hommata ainakin ruokailuryhmä, sohvapöytä, pari yöpöytää, kirjahylly/tv-taso, mattoja, verhoja, parvekkeelle jotku kalusteet. Ja Aki meinasi, että astianpesukonekin pitää ostaa, koska me ei oikeen tykätä tiskaamisesta.

Ajattelin siis esitellä erilaisia sisustusratkaisuja tässä blogissa eli tästä lähtien blogista tulee varmaankin aika sisustuspainotteinen. Voisin laittaa muutaman kuvankin asunnosta.