Ollaan oltu Akin kans ahkeria ja siivottu. Mie tiskasin, siivosin keittiön ja imuroin. Aki järjesteli tavaroita ja pyykkäs. Vähän oli muuten jännä ensimmäinen pyykinpesu :D Aivan jäkyttävä kolina ja kone meinas pomppia kokonaan kylppäristä olohuoneen puolelle :D Akin oli pakko mennä istuun koneen päälle. Naapurit varmaan tykkäs :D No, mutta asia on korjattu. Ku sieltä koneesta ois pitäny ottaa jotku osat poies ennen ku alkaa pyykkään. Sielä oli pari ylimäärästä 10cm pitkää ruuvia ja silleen :D Aki on vissiin alkanu tajuun tään siivouksen päälle, ku se auttelee mua nykyään. Mun pitäs vielä vähän järjestellä, laittaa imuri poies, luututa lattia ja pyyhkiä pölyt. Sitte näyttää tää kämppä taas ihan kodilta :)

Akin pää muuttuu tänään sähkönsiniseksi. Käytiin ostaan shokkiväri kampaamokaupasta. Toivottavasti son nyt paremman näkönen ku kaupan tavallinen sinimusta väri.

Kohta on joulu! Ihanata. Tulispa Aki viettään mein perheen kans joulua. Ois kivaa. Pekka, Maarit ja Pyryki tuleepi :) Siis veli ja sen perhe. Näkee vaaviaki pitkästä aikaa :) Pyryki on kohta jo vuojen ikänen. Hui. Vastahan mie olin isosiskon luona iltaa viettämässä, ku tuli ilmotus, että potra poika on syntyny. Kyllä se aika menee niin noppeesti aina.

Mie siivoan nyt loppuun ja sitte kirjotan sen koirajutun uuestaan. Sen jutun, jota vuodatus ei suostunu julkaseen tässä yks päivä.