Uuh. Hatara olo, kuumetta 38 ja vähän päälle, kurkku kipee, ääni pihisee, jalkoja, niskaa, selkää ja päätä särkee, nenä vuotaa, naama on tulessa.

Nyt kyllä iski kunnon tauti =/ Otin tossa vähän aikaa sitte toisen buranan tälle päivälle, toivottavasti alkaa vaikuttaa pian, muutan kuolen ihan varmasti! Heräsin tänään viien aikaan aivan hirveeseen kylmyyteen. Joka paikkaa paleli ja hampaat kalis yhteen. Mittasin kuumeen ja otin buranan ja menin takas sänkyyn. Onneks Aki heräs just sillon töihin. Oli ihana käpertyä lämpöpatterin kainaloon <3 Aki keitti mulle vieläopä teetä ennen ku läks töihin :)

Mie aattelin, että saan tehtyä mediaesseetä nyt, ku ei voi kouluun mennä mutta pah. Hyvä ku jaksan nyt kirjottaa tätä. Makaan vaan sängyllä, katon ostos-TV:tä ja litkin teetä. Käskytin Akia hakeen kaupasta kurkkupastilleja ja maitoa. Apteekista käskin tuomaan jotain kurkkua lämmittävää.

Inhoan tätä ku burana alkaa vaikuttaan. Kauhia hiki tulee ja überkuuma. Ei sentäs enää säre joka paikkaa.

Taas on niin ihana ilma ulkona ja mie missaan tietty kaikki hienot päivät. Uh. Toivottavasti tervehyn ennen viikonloppua ja toivottavasti Aki ei tuu kipeeksi, ku aateltiin lähtee mun vanhempien luo pitkästä aikaa.