Jep, en oo kyllä moneen moneen päivään kirjotellu yhtään mittään. =/ Soriii! On ollu tekemistä, mukamas. Mut nyt otan itteeni niskasta kii ja lupaan kirjottaa ainaki joka toinen päivä! :)

Oltiin viikonloppuna Levillä, mein möksällä. Aki, mie, Akin kaks kaveria ja niitten tyttökaverit. Oli kivaa. Lauantaina käytiin Levin huipulla katteleen ku lumikoneet teki lunta. Tehtiin pizzaa ja paistettiin aivan kauheen iso läjä lättyjä!

Mulla on yks probleema. Nimittäin gynekologi.. Ehee. Pitäs soittaa terveyskeskukseen aika ja päästä ronkittavaksi. En oo koskaan ennen käyny.. Hirvittää vähäsen. Ku tällä kaupungilla on semmoset hoitotiimit. Mie kuulun semmoseen tiimiin, jossa on kolme mieslääkäriä (kaikki tosi nuoren kuulosia) ja sitte yks naislääkäri.. Ja mie haluun ajan tolle naiselle! Jos en saa, nii sitte en mee ollenkaan. Pillerit saa jäähä siihen :D Ei oikeen huvittais levitellä jalkoja kenenkään tuntemattoman eessä, varsinkaan jonku nuoren miehen. Onhan ne lääkäreitä ja näkee päivittäin vaikka jos minkämoista värkkiä, mutta silti. Minua ronkkii vain Aki ja sillä sipuli. :D Huomena aattelin varata ajan, ehkä. Miks naisten pitää kärsiä kaikki hormoonit ja ronkkimiset ja synnyttämiset ja menkat sun muut. Epistä.

Nyt on muutes alkanu kouluki meneen ihan jees. Oon saanu pari esseetä tässä valmiiksi ja tänään alottelen uutta. Kiva ku Aki on iltatöissä, niin sekään ei oo häirittemässä minnuu. Oikeestaan kotona on muutenki niin kauheen tylsää, ettei voi tehä ku tehtäviä.

Vihdoinki satanu lunta. Eilen aamulla oli varmaan sentti lunta maassa, neki suli pois päivällä ko sato vettä. Illalla sitte vesi alko tuleen lumena ja nyt on ihan valkonen maa. Yks huono puoli tosin. Pääsin eilen kaverin kyytillä kotiin koulusta. Jätin pyörän yöksi koululle. Se oli sitte ihan jäässä tänään, ku ois pitäny polkassa kotio. Kyllä mie sen liikkeelle sain, mutta se jalka, jolla pyörä pysyy pystyssä, oli jäässä eikä suostunu liikkuun minnekkään. Piti sitte taluttaa pyörä, ku jarrutkaan ei toiminu. Taijampas kävellä huomena kouluun..