Koulua oli about 2 tuntii eli kaheltatoista päästiin. Lähin tyttöjen mukaan käymään niitten asunnolla. Oltiin vähän aikaa sielä ja katteltiin netistä bigbrother juttuja. Sitte läksittiin kaupungille. Käytiin kattelees iiiiihania kenkiä ja shoppailtiin muutenki. Kivaa shoppailla joskus muittenki kans, eikä aina yksin :) Mukavia nuo tytöt. Ihanaa ku on kavereita! Ihanaa ku on tekemistä ja ku saa jutella muittenki kans ku vaan Akin.

Tänään mennään baariin. Mennään alotteleen yhen asunnolle ja siittä sitte kohti baareja. Ja huomena ois yhen tyvären tuparit :) Sinne iltasella ja sitte taas baariin :D Pitää ottaa tänään rauhallisesti, että huomenaki jaksaa.

Ostin uuen laukun tänään. Tai en oikeestaan ostanu, vaan sain, ku olin apuna inventaariossa. Semmonen hopeinen blingbling -laukku :D Sopii hienosti mun hopeisiin blingbling -kenkiin. Sitte ostin blingbling -paijanki :D Mie haluisin jokku talvikengät! Ihania kenkiä oli kaupoissa nytte. Houkutteli niin pirusti. Mutta tyhjä tili ei houkuttele yhtä paljoa...

Mullon hyvä olo :)