Kello oli soimassa kymmenltä. Torkutin kahesti ja ähkäsin, etten tosiaankaan pääse näin aikasten ylös! Sammutin herätyskellon kokonaan ja nukuin puol kahteentoista, eikä väsyttäny tippaakaan. Menin keittään kahvia ja keittiön ikkunasta paisto sisään aurinko! Kaamos on sitte loppu :) Tosin ei tuo aurinko ehtiny meitä kauaa ihastuttaa, ku ehti mennä jo horisontin taakse, mutta olipahan kuiteski.

Oon nyt yrittäny saaha Akia hereille. Keitin kahvia ja vein nenän eteen tuoksumaan. Heitin peitot pois sen ulottuvilta. Ja se vaan kuorsaa! Annan sen vähän aikaa kuorsata ja sitte karjasen "AKI! eipä nukuta sielä!" "Emmie mitään nuku..." Phah. Mie annan sen taasen nukkua kolmeen asti niinko eilen. Sitte sillon hirvee vitutus koko päivän, ku on nukkunu niin myöhään. Omapahan on vikansa.

Ei oikeestaan mithän suunnitelmia vielä täksi päiväksi. Paitsi, että käyään kaheltatoista kattoon kaupungin ilotulitukset. Aki on ostanu kuuellakympillä kauheen kassillisen tulitteita, niitäki pitää ampua jossain välissä poies. Varmaan käyään ehkä Kivitaipaleessa kattomassa Akin porukoita ja kavereita. Hitsi, ku omat kaverit taasen on missä sattuu =/ Ei voi mithän.

Pitäs varmaan mennä suihkuun.