Oon saanu tänään aikaseksi vaikka jos mitä! Ekaks laitoin pyykit koneeseen pyörimään. Aloin siivoskeleen. Alotin eteisestä, vaikka sei ookkaan päältäpäin katottuna kovinkaan sekasessa kunnossa. Meillon tuola eteisessä kaikki kaapit ja jos jotaki kaapin ovea sattuu vähänki raottamaan, nii sieltä lentää syliin mitä ihmeellisimpiä tavaroita ja vekottimia. Kaikki tavarat oli siis ihan sekasin missä sattuu kaapissa, millään ei ollu omaa paikkaansa. Yhessä kaapissa saatto olla lampunvarjostin, Akin tuuninkijuttuja ja verhot. Tuo yks peräkaappi oli kauhein. Sielä oli varmaanki kakskyt muovipussia :D Aloin purkaan ensin sitä. Löyty pari isoa pussia petivaatepyykkiä, jotka ois pitäny raahata anoppilaan jo aikoja sitte, mutta ei olla saatu aikaseksi. Miksi anoppilaan? Koska meillä ei oo tilaa kuivattaa niitä missään. Anoppi varmaanki riemastuu... Sitte löyty pitkään eksyksissä olleet rintsikat ja yks kiva paita, jota en ollu muistanukkaan. Sitte oli puhtaita petivaatteita, hiihtokengät(?), verhoja, kenkiä, laukkuja ja lista on loputon!

Nyt on siis kaapit järjestyksessä ja kaikilla on oma paikkansa mutta kuinkahan kauan.... Perimmäiseen kaappiin sain laitettua petivaatteet ja pyyhkeet. Mahtu sinne vielä Akin paitoja hengariin ja pari pussukkaa. Keskimmäisen kaapin ylin hylly on semmonen, jonne ei kurkistella :D sielon pahvilaatikoita ja roinaa. Keskimmäiseen kaappiin meni myös mun farkut, Akin parit kengät, mun paitoja hengareihin ja likapyykkipussi. Jep, meillä ei oo edelleenkään mitään pyykkikoria =/ Sitte tohon vimppaan kaappiin meni mun ja Akin vaatteet, mulla on neljä hyllyä ja Akilla kaks :D Tasapuolista.

Siivosin vähän myös tätä muuta huushollia. Imuroin, pyyhin lattiat ja pölyt, järjestelin hyllyn ja sohvallakaan ei oo enää kauheeta vaatevuorta. Tää tietsikkapöytä ja keittiö vaan näyttää vähän vielä sekasilta. Keittiössä ois kasa tiskejäki, mutta aattelin, että kerkeen ne huomena aamusta tiskata ennen ku äiskä ja pikkusisko tullee kylään. Aki saa varmaanki sitte siivota ja järjestää tän tietsikkapöyvän. Sänkyki kyllä näyttää ku pommin jäljiltä. Äh.

Öööh.. Miksi Kolmoselta tulee Tunteita ja Tuoksuja? Ja vielä tähän aikaan.. Kummallista.

Se vaatekasa, joka menee kirppikselle. Laskin jo niille valmiiksi hinnat. Rahaa niistä tulis about 70 euroo! Ylikki, ku arvioin mun mielestä ne hinnat vähän alakanttiin. Tuosta hinnasta tietenki pois se kirppismaksu, joka ei varmaankaan oo ihan kauhee, jos vuokrataan siskon kans pöytä puokkiin.

Hmmh. Mietiskelen tässä, että pitäskö alkaa tekeen esseetä.. Ei kyllä niinku tippaakaan huvittais. Ei sitte ollenkaan! Mutta ku suunnittelin ennen joululoman alkua, että saan pari kolme esseetä tehtyä ennen ku loma on loppu. En oo yhtäkään etes kattonu =/ perhana. Mitähän se opeki taas sanoo, ku oon menny lupaileen ihmeitä. Jos mie vähän vilkasen...