Uuden vuoden juhlinta meni, noh, niin ja näin. Olin koko päivän ihan hirvee hormonihirviö. Joka asia pisti vituttaan ja ärsyttään ja jopa itkettään. Huoh :D

Lähettiin Akin porukoitten luo joskus neljän aikaan kauhian kinastelun päätteeksi. Anoppilassa syötiin ruokaa ja kuueta ammuskeltiin vähän raketteja. Aki ja sen iskä oli kovin innoissaan, me vaan anopin kans rääyttiin, että olkaa varovaisia! Oltiin Akin porukoilla johonki kaheksaan asti. Siittä sitte lähettiin vähän matkan päähän kattoon Akin kavereita, ku noli jossain mökillä. Oli aivan hemmetin kylmä, ku pakkastaki oli yli -10 astetta. Varpaat jääty, ku en ollu laittanu villasukkia, korvat oli jäässä, ku en ottanu pipoa mukaan. Pamauteltiin taas muutamat raketit ja lähettiin kaupunkiin puol kymmenen aikaan.

Mentiin käymään kotona. Vähän kiukuttelua ja vaatteitten vaihtoa. Juomat mukaan ja lähettiin Akin kavereille. Juotiin, saatiin syötävää. Vähän ennen kahtatoista mentiin joenrannalle kattoon kaupungin ilotulitusta. Oli kyllä huippu! Tosi hieno :) Tutisi housunpuntitki ku niistä joistain paukuista tuli aikasta kovat jysähykset. Kaupunki oli taas panostanu :) Ihanaa muuten, ku on joku jota pussata siinä räiskeessä. Toivottaa hyvät uuet vuojet ja halia ku on kylymä.

Oli kyllä rannalla vähän lähellä kaks tilannetta. Ku joku laitto raketin hieman väärään suuntaan, ei joelle päin vaan ihmisiin päin. Yhtäkkiä vaan kuulu hirvee paukahus ja aattelin, että tuo raketti nyt ei ainakaan lähteny oikeeseen suuntaan, kuulosti niin kummalta. Se sitte pamahtiki siihen viien metrin päähän. Ei sattunu mitään toivottavasti kellekkään. Sitte toinen raketti ei lähtenykkään. Olivat tuikanneet sen liian syvälle lumeen, niin ei raketti jaksanu lähtee lentoon vaan paukahti paikallaan. Hyh. Pelottavaa.

Pommitusten jälkeen lähettiin taas käymään kotona. Ja vaihoin taas vaatteet :D En oikeen kehannu villapaijalla lähtee baariin. Aki kävi heittämässä yhet kaverit kaupunkiin ja mentiin sitte Onnelaan joskus yhen jälkeen. Ei tarvinu etes jonottaa onneksi. Aki tilas mulle tosihuonon drinksun, josta puolet Aki tönäs mun neuletakille ja puolia mie en juonu. Meinas baari-ilta jäähä lyhyeksi, ku Aki taas tunaroi. Mie en ees jaksa laskea kuin monesti me ollaan käännytty samaan aikaan ja käet kolahtanu yhteen ja mun juoma lentäny vaatteisiin jne. Tai kuin monesti Aki on huitonu innoissaan jotain ja kaatanu juomat mun päälle. Eka kauhee vitutus ja tekis mieli heittää ne loput juomat sen päälle. Vähän ajan päästä se tosin alkaa jo naurattaan :D Son varmaan joku laki, että melkeen jokasella baarireissulla juomat löytyy mun sylistä :D Eihän se niin vaarallista oo, kuhan ei nyt läpimäräksi kastu.

Baarista lähettiin joskus ennen kolmea. Eli ei kauaa oltu. Vietiin Akin kaveri ja sen tyttökaveri pizzeriaan. Oli kyllä pariskunta hieman humalassa :D Humalaisille on kiva nauraa, jos ne käyttäytyy hassusti. Me käytiin grilliltä hakeen ruokaa ja lähettiin kotiin syömään.

Kumma ku ei oo nytte krapulaa, vaikka join enemmän ku perjantaina. Ihme! Join kolme VK:ta, vähän kotona Akin sekotuksia, baarissa yhen paukun, vähän mansikkamargaritaa (sitä, joka lens mun päälle) ja puolet yhestä toisesta drinksusta. Ne ei oikeestaan tuossa oo ees paljoa, mutta enemmän ku perjantaina.

Nyt vien Akille kyllä kahvia sänkyyn, että seki pääsee hereille. Tuliko tästä jotenki sekava kirjotus? Tuntuu siltä :D

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!! :)