Ihanaa ku olo ei oo enää niin kipee! Oisin jopa kouluunki voinu raahautua, mutta aattelin, että on hyvä pitää kotona yks ei sairas päivä, ettei sitte taas kohta olla kipeinä. Vielä on kurkku vähän kipee, yskittää kauhiasti, nenä vuotaa, mutta muuten olo on hyvä. Eilen oli koko päivän kuumetta siinä 37.5 asteen. Nyt ku oon mittaillu, nii ei oo ollu ollenkaan. Mie muuten arvasin tän. Ku mie tervehyn, niin sää tuola ulkona muuttuu ihan huonoksi! Eilenki oli vielä niin niin ihana ja kaunis ilma, mutta nyt ku kattoo ulos.. Harmaata ja sumusta. Yöks.

Mun pitäs vaihtaa viherkasveihin mullat, mutta ku en oo saanu vielä ostettua multaa mistään. Tuola parvekkeella ois kyllä isosiskon viimevuotiset kukkamullat, mutta non ollu ulkona koko vuojen. Pystyykö sitä multaa enää käyttämään? Enkä mie oo ees koskaan multia kukkiin vaihtanu. Pittää jostain kattoa vähän ohjetta.

Soittelin tossa tunteroinen sitte Akille. Se lupas tänään käyttää mua terkkarilla, pakko saaha se todistus, että oon ollu kipeenä ja sitte se ehotti, että käytäs Raxissa syömässä. No sehän passaa! Ku en jaksa tehhä ruokaakaan. Ja Akille tuo ruuan tekeminen tuntuu olevan niin mahottoman vaikeeta.