Pukinkontista löyty jos vaikka mitä! Ja pukki jakso oikeen ihan henkilökohtasesti tuua lahjat meille asti. Tottakai, ku pikkuväkeä kylässä ;) Mutta kirjotan koko illan tapahtumat huomena, nyt kerron, mitä sain lahjaksi.

- mp3-soittimen. semmosen creativen pinkin pienen unelman <3 :D semmosen, jota Aki ei viitti ikinä lainata ku son pinkki!
- karkkia
- korvikset, oikeestaan kahet, toiset siskolta ja toiset Akilta.
- sukkia
- meikkejä
- keittiövälineitä
- pyyhkeitä (keittiöön ja kylppäriin)
- muumipeltipurkin
- muumilakanat
- olohousut
En muuta muistaakseni.

Akin lahjaan kyllä petyin.. Pahasti petyinki. Soli paketoinu semmosen pienen korurasian semmoseen isompaan rasiaan, etten mie arvais heti mitä sielä lahjassa on sisällä. No, mie tietenki elättelin isoja toiveita, että sielä ois joku isompiki lahja. Ja ku Aki oli vielä sanonu, että se makso lähemmäs satasen. Tietenki sielon jotain ihanaa ja kivaa! Sitte avasin innoissaan. Avasin sen isomman rasian. Rasiassa oli lahjapaperinauhaa ja sitte pieni korurasia paketoituna. "Aaah, nyt mie saan sormuksen, ku sitä toivoin!" Avasin paketin. Sielä oli semmoset kultaset pienet korvikset. Semmoset, jotka näytti, että oisivat maksanu enintään kympin. Semmoset, joita pienet tytöt pitää. Enkä mie ees tykkää kultakoruista! Pitää vissiin ens jouluna informoida paremmin lahjatoiveista. Ei se mun ostama lahja Akillekkaan ihan nappiin menny, ku se sormus oli liian iso =/ harmittaa kovasti.

No mutta, eihän ne lahjat tärkeimpiä oo. Aki tullee toivottavasti huomenna tänne <3 Ollukki jo hirvee ikävä mussukkaa.

Taijan laittaa jo nukkuun, tai ainaki alan lukemaan. Ei oo muutakaan tekemistä.