Koulu loppu yhen jälkeen. Pääsin kaverin, M:n, kyytillä kotiin. Kotona aloin heti siivoon, ku M tuli illemmalla tekeen meille esseetä ja kämppä oli taas pikku sotkussa. Järjestelin tavarat, tiskasin puol tuntii (kauhia kasa lika-astioita) ja sitte imuroin. Vähänkö oli ylpee ittestäni :) Nyt tää kämppä näyttää taas ihan asuttavalta. M tuli joskus neljän aikaan. Saatiin esseetä tehtyä about pari sivuu, mikä on tosi hyvä suoritus, ku ollaan siirretty ja siirretty sen tekemistä pari kuukautta jo. Saatiin itteämme niskasta kii.

M lähti kotiin joskus kuuen aikaan ja kävi samalla ovenauvauksella kaupassa. Ja ostin taas karkkia! Prkl. Tosin, taloussuklaata ja salmiakkipastilleja. Aattelin tehä tänään sulkaamuffinsseja. Kotona vasta hoksasin, että munatki ois ihan kivat. En muistanu niitä ostaa. Kaupassa oli ihan outo hyyppäripoika. Näytti ihan narkkarilta. Sillä oli tosin semmonen maalarinhaalari (hassu sana :D) päällä, joten kait se ihan kunnollinen... Tai mistä sitä tietää.

Vähän on muuten alkanu mun ikäset ja nuoremmatki sikiämään vauhilla! Tänä vuonna jo kolme mun lukioaikasta tuttua on saanu vauvan. Akin pari kaveria on saanu vauvan ja kolmas saa vauvan tässä lähiaikoina.

Mussutan salmiakkipastilleja. Ei oo muutakaan hyvää.. Nää tosin jää kurkkuun inhottavasti kii, jumiin. En voi olla syömättä!

Tänään otin vimpan pillerin toisesta laatasta. Torstaina meen käymään terkkarilla. Perjantaina alkaa vissiinki naistenpäivät. Ainaki viimeks alko. Ens keskiviikkona alotan kolmannen eli vimpan laatan ja siittä 3vkon sisällä pitäs käyä gynellä. Huoh. No, Aki lupas mulle, että jos en muualle pääse, niin se maksaa mulle yksityisen.. Ku ei oo varaa nii ei oo.

Yyyh. Pää vähäse kippee.