Päästiin koulusta jo kaheltoista. Ois pitäny olla päihdeinfo 12-14, mutta se infon pitäjä oli sairaana. Nyt ois tietenki ollu hyvää aikaa tehhä tehtäviä, mutta mitäs Miia tekeekään? On koneella ja kirjoittaa blogia :D no, mullon viikonloppu aikaa tehä tehtäviä.

Aki ompi ihana! Onneksi se asia selvis. Akilla itelläki ärsyttää, ku se tyvär on siinnä niin innokkaasti "kiinni". Mutta toivottavasti se nytte eilen älys Akin puheista, ettei sillä todellakaan kiinnosta. Mie haluisin nähä kasvotusten sen likan ja kattoa sitä oikeen murhaavasti. En sanoa mitään. Mie en oikeen osaa näyttää vihaani muille ihmisille. Tai siis tuntemattomille, vaikka haluaisinki.

Mun pittää mennä koululle takas varttia vailla kolome, ku alkaa tanssikurssi. Mulla ei oo vaan mitään tanssitamineita, urheiluvaatteita. Kai mie jotain keksin. Ei vaan huvittas lähtee minnekkään.

Tänään pitäs ottaa toinen pilleri. Viieltä, mutta tekis mieli ottaa jo nyt :D Koskahan niitä sivuvaikutuksia alkaa tuleen, jos tulee ollenkaan. Tissit sais kyllä kasvaa! Mutta muut oireet vois pysyä kaukana kiitos. Ois kiva, jos heti löytäs mieleiset ja sopivat pillerit, niin ei tarvii alkaa vaihteleen. Yasminellet se mulle anto. En muuten alottanu menkkojen ekana päivänä vaan kolmantena. Ku kävin eilen e-polilla ja se sano, että voin alottaa kuhan käyttää lisäehkäsyä parin viikon ajan. Kyllä se sano, että saan alottaa sitte seuraavien menkkojen alussa, mutta näin on parempi. Ei tarvi alkaa ootteleen.

Pää kippee! Argh. Sori muuten tylsä otsikko, en keksiny muuta.