Justiinsa tulin koulusta. Loppu kylläki jo 13.15, mutta jäätiin tekeen persoonallisuushäiriöistä huomiseksi power pointtia. Aki haki mut koulusta ja käytiin pikasesti kaupassa. Se läks hakeen äiskäänsä töistä, menevät kattoon iskää. Son vieläki sairaalassa.

Nyt pitäs alkaa tiskaan ja vois tehä makaronilaatikkoa. Mutta toisaalta vois tehä esseetäki. Sain eilen alotettuu kahentoista sivun esseen tekemisen. Neljässä tunnissa sain aikaseksi puoltoista sivua. Huimaa vauhtia! :D

Ehkä mullon jonkumoinen kaamosmasis, tai ainaki väsymys. Tänään koulussa alettiin puhuun mielenterveydestä. Jotain puhuttiin kaamosmasennuksestaki. Siihen liittyy kuulemma mässäilyä, kiukunpuuskia, ärtymystä, väsymystä jne. Koko ajan tekis mieli syyä jotain (makeaa), kiukututtaa, ärsyttää ja aamulla on niiiiiin vaikee päästä sängystä ylös. Tänäänki torkutin kahesti. Oli pakko vääntäytyä suihkuun sitte.. Mutta onneksi mie saan kävellä kouluun, siinä puolen tunnin aikana virkistyy aika kummasti.

Tää päivä tuntuu iloselta. Koulussa oli mukavaa eikä alkanu heti ärsyttään ku näin Akin. Eikä nuo tiskikasatkaan enää ärsytä niin hirveesti. Akillekki sanoin jo, että tää päivä on hyvä päivä. Ja sitte ku se tulee kotiin isänsä luota, niin moon varmaan kauhia pommi :D se siitä hyvästä päivästä. No ei vais. Tuskimpa.