Todellaki! Tulin 5min sitte koulusta ja huh hemmetti tätä sotkun määrää! Aivan karsean näköstä =/ Jos mie saisin tässä siivottua ennen ku Aki tulee kotiin kahen jälkeen. Sitte ei tarvis viikonloppuna ressata siivouksia ja sais tehä rauhassa tehtäviä. Kahen jälkeen aateltiin lähtee kiertään kirppiksiä, jos sieltä vaikka jotain sattuis löytyyn.

On muuten kummallinen ilma ulkona, erittäin spooky. Sumua ollu aamusta asti, ja eilen illallaki ku käytiin Akin kans kruisaileen, niin oli sumusta. Kunnolla näkee about 5m päähän, kait. Sitte ku pyöräilin kouluun, niin ripset jääty ja takissaki oli huurua. Vaikka tuola onki jotain +6 lämmintä. Pelottavaa ku ei näy ketään missään. Kauhuelokuva-ainesta.

Mullon jotenki koko ajan semmonen olo, että haluu ottaa pillerin jo! :D Uus ja "jännä" juttu, niin koko ajan oottaa, että mitenköhän nää vaikuttaa vai vaikuttaakohan nää mitenkään jne.

Aattelin lähtee tänään Akin kyytiin illalla, ku son kummiski menossa kyytsään porukkaa. Vähän alkohoolia mukaan niin eiköhän sitä kestä. Taka-ajatuksena tässä tietenki, että näkisin S:n. :D

Mut nyt päästän siivousvimman valloilleen!