Pyykinpesua, tiskaamista, siivoamista, esseen kirjoittamista ja kirppiksellä käynti. Tuossa tämän päivän ohjelma. Oon heränny jo kaks tuntia sitte ja vasta ekat pyykit saanu koneeseen. Laiskotuttaa =/ Ärsyttää ku voin vaan yhen koneellisen pestä päivässä, ku meillä on vaan semmonen rupu kämppään kuuluva pyykkinarusysteemi tuola kylppärissä. Pitäs ostaa kunnon pyykkiteline.

Tiskata pitäis. Kauhiat kasat taas tiskiä keittiössä ja vähän muuallaki kämpässä. Ei oo yhtään puhtaita ruokailuvälineitä eikä laseja. Miksen mie vaan opi, että pitää mahollisimman hopusti tiskata likaset astiat poies, ettei tuu kauhiaa läjää tonne! Moon laiska. Siivota pitäis. Varmaan ollaan siivottu joskus ennen joulua, yöks. Ei huvita yhtään siivota, ei niinku tippaakaan. Iskis joku siivousinto, niin sitte ois kämppä puhtaana parissa tunnissa. Ei jaksa.

Sitte pitäs kirjottaa mediaesseetä. Mediakasvatus on kyllä tosi mielenkiintonen aihe, mutta en jaksa alkaa vääntään 10 sivun esseetä, ei mulla oo ees yhtä kirjaa, joka pitäs olla. Kirpparilla pitäs käyä hakeen tavarat poies. Isosisko varmaanki käy hakeen, koska en pääse sinne millään. Aki on töissä koko päivän, joten ei oo autoa.

Miten mulla nyt näin kauhiasti laiskotuttaa? Pakko oikeesti alkaa tekeen jottain. Mikään nuista tekemisistä ei kiinnosta, mutta pakko jotain. Jos vaikka alkais siivoon. Ehkä sitte ois mukavampi värkätä jotain esseetäki.

Siivoamaan siis!