Otsikot on tyhmiä. Minen koskaan keksi otsikkoon mitään.

Tänään alko sitte koulu ihan virallisesti, yheksältä. Kello oli soimassa 07:20. Laitoin kiinni pirisemästä ja aattelin nukkua vielä 10min,tai leppuuttaa silmiä. Seuraavan kerran kattoin kelloa 07:53. Hiiiirveä paniikki iski! Ei ehtiny suihkuun. Kahvi äkkiä kiehumaan, söin niin nopeesti ku pystyin. Pesin hampaat ja laitoin meikit. Puol ysiltä aloin katteleen itelle vaatteita. Kiire kiire! Onneks tuonne koululle on sentäs alamäki. Ei tarvi ko muutaman kerran polkassa, nii ollaan perillä.

Koulussa sitte tehtiin sellanen omakuva -juttu. Jokaisesta otettiin valokuva ja se piti liimata siihen juttuun. Sitte mein piti piirtää siihen unelmien talo, koska minen osaa piirtää, nii piirsin punasen mummonmökin :D Sitte siihen piti analysoida itteään. Mimmonen on luonteeltaan, mitä harrastaa jne. Piti kans kirjottaa, että minkälaisena kuvittelee ittensä ja elämäntilanteensa olevan viien vuojen päästä. Ihan kiva homma. Ton jälkeen meillä oli kalvosulkeisia ja sitte opeteltiin käyttään ton linjan nettisivuja.

Koulun jälkeen lähin kaupungille. Vein kelaan papruja ja menin Tiimariin. Aattelin ostaa luentolehtiöitä, kansion ja kyniä. Kokosin ostokset käteen ja huomasin, ettei mulla oo lompakkoa mukana! Taas sattu nuin! Sillon Prismassaki. Ois tehny mieli hakee Arnoldsista joku makukahviki. Mutta ei sitte. Huomena pitää muistaa ottaa tykötarpeet mukaan.

Mun pitäs tehä tänään mustikkapiirakka (vihdoin ja viimein!). Mie oon sitä kohta viikon yrittäny väsätä x) Jos nyt tänään sitte.