Tosiaanki. Perjantaina mentiin todellaki koko ajan mun tuurilla. Perhana. Eka aamulla se koulujuttu, josta jo kerroinki. Sitte lähettiin joskus kolmen aikaan ajeleen Sodikseen Akin kans. Aivan hirvittävä ilma oli: lumipyry ja tie oli liukas ja kaiken lisäks sodankylästä päin tuli todella paljon autoja, ku sielä oli ollu sotilaitten vala. Mutta piti ainaki ajaa hiljaa.

Illalla meinattiin lähtee baariin. Mie ja pikkusisko laittauduttiin valmiiksi ja Aki otti sillä välin iltapäikkärit. Mie yritin saaha sitä hereillä varmaan parin tunnin ajan tuloksetta. Ja sitte ku se heräs, niin käyttäyty ku perseeseen ammuttu karhu! Siis se oli niin vittuuntunu että huh. Ja samoin olin minäki. Baareilu ei oikeen huvittanu, mutta oli pakko lähtee, ku olin luvannu kaverille. Aki meni käynnisteleen autoa, mutta... Virtalukko ei suostunu toimimaan :D Ei hemmetti! Eiku vaan nolona kaverille ilmotteleen, ettei taijetakkaan baariin lähtee. Tuli kauhiat omantunnontuskat.

Nojoo. Heti muuten huomaa, ku tulee vähän pohjosemmas. Täälä on pakkasta -25 astetta ja luntaki aivan mahottomasti! Lähteeköhän tuo corolla enää pihasta liikkeelle, jos son ihan jäässä? Kait se. Virtalukko ainaki toimii nyt, ku Aki kävi sitä eilen räpeltämässä.

Ens lauantaina kaheksan aikaan porukat kurvaa Rolloon mein kerrostalon pihalle, mie hyppään kyytiin ja lähetään ajelemaan kohti Porvoota. Kivaa! :) Lähetään kattoon ipanaa. Vuos sitte me käytiin kans Porvoossa, mutta silloin Pyryn ristiäisissä.

 1319416.jpg