Ei ollu koulua tännään, itseopiskelupäivä. Heräsin yheksältä. Eka oli kello soimassa kaheksaksi, käskin Akin laittaa sen kaheksaksi soimaan. Meillon mun kännyn herätyskello vaan käytössä, ku Akin kännyssä on niin hiljaset äänet, ettei se herää sen herätyskelloon. Nojoo. Siis heräsin eka kaheksalta kelloon. Laitoin kellon soimaan yheksäksi. Heräsin puol ysiltä ja laitoin herätyskellon pois päältä. Sitte heräsin tasan ysiltä! Siis tasan ysiltä avasin silmät ja nousin ylös. Vissiin tuo sisäinen kello toimii aikasta hyvin.

Heräsin ja tein aamutoimet ja kattelin Hollyoaksia. Tein vähäsen esseetä ja oottelin kaveria, ku piti sen luo mennä tekeen yhteistä esseetä. Kaveri tuli hakeen yhen aikaan. Käytiin Tiimarissa ostaan joulukorttitarvikkeita ja mentiin kaverin luo. Syötiin pannarit ja tehtiin tehtävää. Puol viien aikaan aloin soitteleen Akille, että tulis hakeen mut kottiin, ku M lähtee viieksi kuunteleen Mediakasvatuksen luentoa. Yritti M saaha mutki mukaan, mutten ois jaksanu lähtee.. Aki soitti sitte vähän ajan päästä ja sano, ettei se pääse lähtee vielä, ku mein portaikossa lakattiin lattiaa. Just hyvää aikaan prkl! Piti sitte mennä M:n kans kuunteleen luentoa, vaikka vitutti kyl aika mahottomasti. Ei ois jaksanu puoltatoista tuntii istua kuuntelemassa jtn tylsää luentoa. Aihe oli kyllä kiinnostava, mutta se luento oli ihan älyttömän tylsä! Puol seiskalta Aki tuli sitte yliopistolta hakeen. Käytiin kylillä ja mietiskeltiin, mistä haettais ruokaa, ku molemmilla kiljuva nälkä. Mentiin Scanille ja ostettiin hampurilaisateriat.

Nyt on pää mahottoman kipee ja tekis mieli nukkua, muttei nyt ihan vielä viitti laittaa.. Akiki on kaverinsa kans kahveella. Ootan sen kottiin, niin pääsee tutimaan. Huomenna alkaa koulu puol ysiltä ja loppuu onneks jo kaheltatoista. Meen taas M:n luo, tosin sitte tehhään joulukortteja. Ei mitään koulujuttuja ei.

Onneks on viikonloppu taas kohta. Ja onneks ens viikko on lepposa. Meillon vaan itsenäisyyspäivävalmisteluja. Ma, ti ja ke on koulua. Torstai ja perjantai vapaana. Pitkä viikonloppu. Kuues päivä saa kattella hienoja pukutansseja töllöstä ja vietetään Akin kans kuukauspäivää. 3v 5kk tulleepi :) Mut tuskin me mitään vietellään. Ei me vietetä kuukauspäiviä koskaan. Eikä oikeestaan puolvuotis- tai vuotispäiviäkään. En tiiä miksei. Ei oo vaan tapana. Jos nelivuotispäivä näkee päivänvalonsa, nii sitä vois jo juhliakki :) Ja Aki vois ostaa mulle sormuksen. Thih.

Pää räjähtää! Hitsi ku se Aki meni kaverin kyytillä kaupungille.. Nyt ei kuule pörinästä, että koska se tullee kotiin :D