En jaksanu pitempään tauotella, tuli jo ikävä blogia :D Vaihdoin myös joulupohjan retropohjaan. Kiitos kuuluu Piristysruiskeelle. Mukavan pirteä sivupohja :)

Tän tauon aikana on sattunut aika paljon. Viikonloppuna oltiin Akin kans Arctic Lapland Rallyissä töissä, siis perjantain ja lauantain. Perjantain otin koulusta vapaata. Meidän piti olla Teboilin pihalla puol yheksän aikaan autolla jonossa. Siitä lähettiin sitten parinkymmenen auton voimin toiselle EK:lle, Aittaan. Me oltiin Akin kans väliturva/viestipisteellä eli mie kirjasin lapulle ohi ajavien ralliautojen numerot ja Aki kuulutti ne radiopuhelimella johtokeskukseen (tai jonnekki). Väliturvapiste on ainoastaan yli 15km pitkillä EK pätkillä. Jos joku auto on ajanu mettään tai keskeyttäny, niin tuolla varmistetaan se, että onko auto jääny matkan varrelle ennen väliturvaa vai jälkeen. Perjantai oli todella pitkä päivä. Autoja meni ohi yhteensä 149. Jouduimme istumaan kuumassa hurisevassa autossa jotain kolme tuntia yhteensä. Meidän taakse oli vielä laitettu vanha ja haiseva paloauto. Hyi niitä pakokaasun hajuja. Yöh! Kotiin pääsimme joskus kahdeksan aikaan, tosin kävimme pyörähtämässä Anoppilassa, ku se oli niin lähellä EK:ta. Ennen kuin kotiuduimme, käytiin kattomassa vimppa EK-pätkä Mäntyvaarassa. Nukkumaan laitettiin joskus yheksän aikaan, ku herätys oli aamuyöllä kolmelta.

Kolmelta herättiin yöllä. Shellin pihalle piti ehtiä neljäksi ja siitä lähdettiin taasen autoletkassa kohti EK seiskaa, Isohirvasselkää. Lauantai ei ollut niin raskas päivä ku perjantai. Autoja oli lauantaipäivänä vain noin 100, ku junnut ei ajanu ollenkaan. Saavuttiin EK-pätkälle siinä vähän jälkeen kuus, meidän paikka oli tällä kertaa viestipisteellä, koska pätkä oli vain 15km pitkä. Viestipisteen tehtävä on muuten samanlainen ku väliturvassa, mutta niitä autojen numeroita ei tarvinut radiopuhelimeen sanoa, vaan jos joku auto ei tullut maaliin, niin sitten johtokeskuksesta alettiin soitteleen viestipisteille ja kyseleen, onko se ja se auto menny ohitte.
Lauantaina päästiin kotiin jo joskus yhen aikaan. Ku pääsin kotiovesta sisään, riisuin ulkovaatteet ja menin suoraan sänkyyn nukkumaan. Nukuttiinki Akin kans jonnekki neljään asti.

Sitten muutama kuva ralleista. En saanut kovinkaan hyviä kuvia, kiitos huonon kameran ja sään, mutta jonkulaisia kummiski.

1245250.jpg
Tämä on perjantailta. Aivan upea ilma oli! Tuossa pöristelee menemään Honda Civic Type R.
Oltiin siis ekana päivänä tuommosessa ysikymppisessä mutkassa ja ennen tuota mutkaa oli joku 500m pitkä suoranpätkä. Oli jännittävää katsella, ku autot tulee tuhatta ja sataa tuohon mutkaan. Mutta kaksi autoa meinasi ajaa vain pitkäksi.

1245279.jpg
Ja tämä tässä on Mitsubishi Lancer E7, muistaakseni se oli E7.. Tuohon mutkaan muuten parkkeeras kasa virolaisia, jotka naureskeli meijän corollan pakoputkille, joita on neljä kappaletta muuten :D "Poijjan autoosa on yhtä palijo putkei ko meeän beemaris! Hahahaha!"

1245313.jpg
Ja sitte todella, todella huono kuva EK seiskalta ja Porsche 911:stä. Tuo kilpaili Historic-luokassa. Taisi tulla kahdeksanneksi...?

Mun pitäis tehä esseetä, mutta oikeasti ei yhtään tippaakaan huvittais. Nukuin tossa puol neljästä puol kuuteen päikkärit, ku oli pää ihan helkutin kippee. Koko päivän koulussa pää jyskytti..


Mun tekis mieli käyä shoppailemassa itelle jotku kivat housut ja paitoja. Sitte tekis mieli ostaa jotain sisustusjuttuja. Mutta ongelmana on raha, jota on just nyt tilillä yhteensä vaivaiset 15 euroa.. "Palkkapäivä" on vasta ens maanantaina. Perskules. Ja huomena on muutes Akin 21v synttärit, eikä mulla oo ees lahjaa sille :( Ja oisin halunnu tehä sille jonku kakunki, muttei riitä rahat tarvikkeisiin. Hitsinpimpulat. =/ Jos ostais jotain pientä ens viikolla..