Käytiin Raxissa syömässä jo oon todellaki täynnä! Miten sitä tuleeki aina ahettua ittensä niin täyteen, vaikka ne ruuatkaan ei oo mitenkään kovin maukkaita. Sitä vaan mättää koko rahan eestä. Meinasin käyä terkkarillaki, mutta mun tuurilla soli menny kolmelta kiinni. Ja eilen ois ollu iltavastaanotto, mutta enhän mie siitä ollu tietonen mitenkään! Himskatti. No, open on sitte vaan uskottava, että oon ollu pipinä. Kyllä se nyt äänestäki heti kuulee.

Huomena lähemmä Akin kans käymään Sodankylässä, mun vanhempien luona siis. Vois käyä ensin jossain lemmikkieläinkaupassa ostaan Leikalle jonku kivan lelun :) Pitäähän sitä vavvaa vähän lelliä, ku viimeksi nähny jouluna. Ja se joululahja ei tainnu olla kovin mielunen, ku siittä lähti niin kummallinen ääni :D

Akilta on ehkä huijattu rahhaa. Se huus huuto.netistä itelleen 160 eurolla iPodin. Rahat se laitto tilille, mutta iPodia ei oo kuulunu ollenkaan. Epäilyttävää tässä on se, että rahat piti laittaa kaverin tilille ja kumpikaan annetuista puh.numeroista ei oo käytössä. Tais mennä 160 euroo vähän parempiin suihin.. Kuulostaa aika samalta tapaukselta, ku tämä Iltalehen uutinen. Mut onneks Akilla on kaikki nimet ja osotteet tiedossa.

Akin kaveri on myös vähän huijattu, viime viikonloppuna. Joku oli soittanu kaverille, että son muka räjäytelly/ollu kuskina niille, jotka on räjäytelly jonku tyypin postilaatikoita. No, kaveri ei todellakaan oo ollu mukana tommosessa hommassa, mutta päätti käyä sopiin tyyppien kans. Kaveri sai turpiinsa ja sen piti käyä heti nostaan rahaa automaatista ja sunnuntaihin mennessä pitäs olla tonni maksettuna, vaikka mitään ei oo kaveri tehny. Ei ees tunne niitä tyyppejä tai mittään. Oli käyny tekeen rikosilmotuksen ja olivat kuulemma poliisille tuttuja ihmisiä. Ovat ennenki kiristäneet rahaa ihmisiltä tolla tekosyyllä. Varmaan hommaavat ihmisten puh.numeroita auton rekkareitten perusteella.

Tyhmää hommaa.