Jääny vähän tää kirjottaminen vähemmälle, ku on ollu aikasta kiireistä viime aikoina. Mutta nyt on kyllä pakko kirjottaa, ku kävin tossa äskön terkkarin luona höpisemässä pillereistä. En oo saanu aikaa terv.keskukseen ja pillerit loppuu huomena jaja.. Terkkarin luona sain selville, että nykysin saa 3kk sijasta 6kk ilmasia pillereitä. Eli sain 3kk ilmasen paketin vielä. Sitte se mittas mun painon ja jotenki luulen erittäin vahvasti, että se terkkarin puntari näytti väärin tai sitte ehkäsyneuvolan puntari näytti väärin sillon 4kk sitte.. Mukamas noussu 4kk aikana paino 7kg !!!! Apua! Seittemän kiloa! Kyllä mie itekki oon huomannu, että oon levenny johonki suuntaan, mutta että melkeen 10kg.. Yyyh. Terkkari vielä sano, että joo, on tuo sun paino vielä normaalissa, mutta pittää tarkkailla eittei mee yli normaalin.. Ja sitte kehtas heti perään mitata verenpaineet ja tietenki se hiuteli huimissa lukemissa :D

Eikä siinä vielä kaikki. Aki tuli hakeen mut terkkarilta ja vei kotiin. Kerroin sille sitte paljon painan. Se kehtas vaan nauraa. Perhana.

Nyt mie taijan alkaa laihikselle. Tai ainaki lopetan grilliruuan syömisen, vaikka se onki hyvvää.. Ja karkkien syömisen kans. Hemmetti. Miks joittenki pitää olla semmosia, ettei ne liho millään ja jotku lihoo pullapalasestaki. Onneks alkaa tanssivalinnainen taas kohta..

Ärsyttävää.