Olipas taas jotenki inhottava päivä. Koulu alko kasilta. Aamulla oli jotain +10 astetta vaan lämmintä. Kamala ku tuntu kylmältä! Ku aattelee, että pari viikkoo sitte oli vielä kivat helteet. Kylläpäs se syksy nopeeta tullee.

Koulussa ekana tehtiin sellanen näytelmä. Piti käyttää kasvatustieteellistä termistöä niin paljon ku pysty. Ihan hauska tehtävä. Puol kymmenen aikaan alko maha kipeytyyn. Naistenpäivät jee. Onneks olin aamulla ottanu buranan mukaan. Nappasin sen suuhuni. Yhentoista aikaan alko sitte kauheet mahakrampit! Ai hemmetti. Tuli tuskanhiki ja alko hirveesti väsyttään, melkeen pyörryin ja silleen. Ei oo kyllä moneen aikaan ollu nuin kipee maha menkkojen aikaan! Silloin alussa oli aivan hirveet kivut ja vaivat. Minen pystyny liikkuun sängystä mihinkään, minen pystyny syömään mitään, en ees särkylääkettä, ku oksensin kaikki ulos. Mie itkin ja huusin kivusta ja nukuin koko päivän. Siis tuo oli onneksi vaan menkkojen ekana päivänä. Ja tuostaki on onneksi aikaa! Ei oo enää niin kamalaa.

Onneksi tuo mahakipu meni sitte ohi joskus puolen tunnin päästä, burana vissiinki alko vaikuttaan. Meille kävi puhumassa kolme tuon linjan entistä opiskelijaa, viime vuojen opiskelijoita. Kertoivat minkälaista oli opiskella Kapprossa ja miten opiskeltiin ja mitä tehtiin. Kuulemma paljon esseitten kirjottamista ja muutenki palijon töitä. Iiks. Yks sano, että enemmän töitä, ku lukiossa. Hitto! No, eipä mittään. Ainaki on tekemistä!

Meillä ei oo ens viikolla koulua, siis varsinaista. Tiistaina ois Hops-aika. Eli pitää mennä opettajan kans höpiseen mun henkilökohtasesta opetussuunnitelmasta, jonka mie oon ite suunnitellu. Ja jota mie en oo vielä alottanukkaan... Pitää kalenteriin merkitä suurinpiirtein kaikki, kuin kauan menee esseissä, tentit sun muut ajat. Esseeseen pitää kirjottaa oppimisesta. Perjantaina sitte pitää olla koululla kymmeneltä. Meillon tutustuminen yhteen päiväkotiin :) Sielon erityislapsia ja "tavallisia" lapsia.

Aki on vielä porukoittensa luona. Tulee kohta (toivottavasti). Se käy kaupan kauttaa ostaan vähän jotain hyvää syötävää :) Leffailta odottaa! Ilta Akin kans kaksistaan. On sitä jo ootettukki hittolainen!