Nonni! Nyt on ongelmat ratkaistu ihan läpikotasin! Muistatteko S:n ? Akin naispuolinen kaveri. No, se on ihastunu Akiin. Jep.

Aloitetaas juttu ihan alusta. Aki ja S on tuntenu vissiin kesästä asti. Nyt about kuukauen ajan S on pyytäny kahville ja soittanu iltasin. Mie aloin ekana pohtiin, että son varmaan ihastunu Akiin. Sanoin Akille ja se oli aika samaa mieltä. No, eilen Aki kävi sitte jutteleen S:n kans illalla. Ja tyttö myöns sen, että on ihastunu. Sitte se oli sanonu Akille, että Aki on kiusannu sitä olemalla sen kans. Siis menemällä sen kans aina kahville ja käyttäytyny ystävällisesti.

Aki on maailman kiltein ihminen. Liianki kiltti. Se haluu olla kaikille mieliksi eikä se pysty sanoon kellekkään Ei. Paitsi mulle (en tiiä miksi). Aki on pitäny S:ää vaan kaverina ja suostunu sen kans aina kahville, ku ei haluu sanoo ei. Mulla niin ärsyttää tuo. Miks sen piti aina suostua? Miksei se voinu jäähä mun luo ja viettää koti-iltaa?

Aki sano eilen, ettei soo kiinnostunu S:stä tippaakaan ja mie uskon sitä. Kyllä mie tiiän, että Aki rakastaa mua ja välittää musta.

Ihmetyttää vaan, että miten se tyvär kehtas näyttää niin selvästi tunteensa. Tyrkky. Se kyllä ties, että Aki seurustelee. Mutten tiiä sitte tieskö se sitä, että asutaan yhessä (Akin mukaan tiesi) ja kuin kauan ollaan oltu yhessä. Aki on käyny tänään S:n kans jutteleen asiat selviksi - ettei ne voi olla muuta ku kavereita jne. Toivottavasti ne asiat on sitte kans selvät.

Aki kysy multa eilen, että voiks ne olla vielä S:n kans kavereita.. Voi kai. Mutta mie en sitte tiiä, miten se S voi olla Akin kans vaan kaveri. Ja en tiiä sitte itestäkään, että jos ne on kahvilla tai jossain, niin mun vilkas mielikuvitus alkaa varmasti kehitteleen jotain kauhutarinoita. Vaikka mie tiiän, ettei Aki mua koskaan pettäis tai mitään.

Mie haluisin niiiin hemmetin paljon avautua sille Akalle! Suututtaa. Mie en ois koskaan uskonu, että joku teinityttö (2v mua nuorempi) saa meijän suhteen horjumaan. Olo oli niin epävarma, ja on oikeestaan vieläki.. Kattoo nyt, miten tää tästä jatkuu. Toivottavasti paremmin!

Nyt se on muuten tapahtunu! Otin tänään elämäni ensimmäisen e-pillerin! :) Ja nyt kauhulla oottaan sivuoireita.. Koko ajan semmonen olo, että kohta oksettaa, kohta mie pyörryn, kohta alkaa turvottaan.. :D Kuvitelmia.

Mie haluun Akin tänne. Mie haluun tietää, mitä se jutteli S:n kans tänään. Son porukoittensa luona. Sano, ettei oo kauaa. Hope so.