Äiskä soitti tossa puol seiskalta. Soli yrittäny soittaa mun pikkusiskolle kotiin ja isollesiskolle kans. Kummatkaan ei vastannu. Porukat on möksällä, pikkusisko yksin kotosalla. Isosisko soitti kymmenen aikaan ja sano, että äiti huolestutti sen, ku pikkusisko ei oo vastannu. Yritin sitte soittaa E:lle. Ei saaha yhteyttä. Mikähän? Varmaanki sillon akku tyhjänä eikä oo jaksanu ladata. Mutta entäs jos sille onki jottain sattunu? =/ Kiva. Sanoin Akille tossa ku oltiin ajelees, että entä jos sille on sattunu jotain. Vastaus oli: "So?" Aha. Vitsinä heitti, muttei kivalta kuulostanu.

Kotiuduin juuri Akin kyytistä. Ois voinu kyl olla pitempäänki. Käytiin baarissa, oltiin abouttirallaa tunti, ois voinu olla pitempäänki. Mutta ku mullon kauhia kiukutus päällänsä. Koko päivän äksyilly ihan pöljistä asioista. Sitte sain päähäni, että haluunki kottiin. No, Aki vei mut ja heti ku pääsin sisälle, tuli katumus. Ärrrrr.

Kaks koskenkorvagreippiä ja yks drinkki baarissa ja nyt tuntuu siltä, että sitä ollaan tuhannen tuiskeessa. Kummallista. Joskus sitä tulee juotua "ihan liikaa", mutta ei tunnu missään. Joskus sitä juo "tosi vähän", mutta se tuntuu joka paikassa.

Laitoin Akille viestin, että ootan ku se tulleepi kottiin. Mutten tiiä nyt jaksanko. Oikeestaan siksi oottaisin, ku mullon aivan hirvee nälkä.. Se vois tuua grilliltä ruokaa.. :D Ku se käy kummiski sielä, vakkariasiakas.

Oikeestaan vois käyä pesulla ja mennä paapimaan lämpösen peiton alle. Houkuttelevaa, erittäin. Mutta se ruokaki houkuttelee... En tiiä. Taijan mennä nukkuun.