Nyt tiiän, mitä haluan Akilta joululahjaksi. Jonku kivan sormuksen! Käytiin tänään kattoon kaupungilla koruliikkeistä sormuksia, semmosia erikoisia teräs- tai titaanisormuksia. Ei perhana ollu. Kattelin sitte nettisivuilta, ulkomaalaisiltaki sivustoilta. Ulkomaalaisilla sivustoilla varsinki on ihastuttavia sormuksia! Musta terässormus ois mahtava. Tai sitte semmonen stressilelusormus. Siis semmonen, jossa on pyörivä keskiosa. Haluu haluu. Harmi vaan ku ei mistään lähempää saa noin ihania sormuksia =/

Tänään kävin ostaan pikkusiskolle joululahjan tai osan siittä. Ostin sille helmikorvikset, semmoset jänskät. Keijukainen istuu helmen päällä. Ostan sille vielä aamutossut tai kirjan. Kävin vilkuileen Akillekki jottain lahjaa. Ostan varmaanki sille pari t-paitaa ja sitte jottain muuta kivaa. Ehkä jonku HugoBossin tuoksun. Ku sillon kummiski 29.1 synttärit, nii pitää ostaa synttärilahjaki. Sitte käytiin Mustissa&Mirrissä. Lemmikkieläinkauppa. Leikalle pitäs ostaa joulusynttärilahja. Se siis on syntyny jouluaattona :) Vois hommata uuen aktivointilelun, ku se edellisjoulun lelu on kaluttu jo läpikotasin. Löysinki semmosen pallon (joita Leika rakastaa!), joka vinkuu (jota Leika rakastaa kans!) ja joka on vielä kaiken lisäks aktivointilelu! Täydellinen pakkaus :D Sitte vois pikkusiskon vaikka houkutella ostaan sille semmosen kielen :D Tommosen:
1019picture1Upload.jpg
Kattelin kans semmosta ylellistä vaaleanpunasta kaulapantaa, mutta se makso yli viiskymppiä, joten ei kiitos.

Aki jutteli S:n kans tänään mesessä. S harmitteli, ku Aki ei oo soitellu eikä viestaillu, että onko Aki suuttunu sille tai jotain. Aki laitto sille, että ei oo mitään tiettyä syytä ollu. Sitte S laitto, että parempi ois ilmotella, muuten tullee turpiin. Siis ihan vitsillä of koors. Se ei tainnu onneks tajuta, että se periaatteessa jutteli Akille ja mulle, ku istuin Akin sylissä. Taitaa joku muu saaha turpiinsa, jos lähestyy vielä Akia. Ja aika tyhmää tuolta tyväreltä. On niinku ei tuntiskaan Akia tuola kylillä, varsinki ku mie oon kans paikan päällä, mutta sitte ku se luulee kirjottelevansa turvallisesti vain Akille, niin kyllä sitte ollaan niin hyvää pataa että. Akillaki hieman naurattanu :D

Otsikko on: Sormuksia, mutta en kyllä hirveesti puhun nuista. Oisin laittanu kuviaki, mutten nyt jaksa alkaa.

Onneks huomena on perjantai ja viikonloppu alkaa! Mennään ehkä Akin kans kiinalaiseen. Se aatteli ottaa tunnin töistä vapaaksi, ku sillä loppuu hommat kohta. On se vaan niin ahkera <3 Lähetään kohta käymään kaupungilla pyörähtään, kuhan Aki tulis eka kaverinsa luota hakeen mut. Se läks kahville.

Onneks kohta on joulu! Porukat, tai ainaki äiti ja pikkusisko, tullee ehkä lauantaina tai sunnuntaina käymään Rovaniemellä jouluostoksilla.