Yyyyh. Joko se kolome kuukautta on mukamas menny? Vastahan mie seisoin myymälässä ihan orpona käsineitten, laukkujen ja matkalaukkujen keskellä. Mitäs sieltä onkaan jääny mulle mukaan.. Sateenvarjo ja kolme laukkua (ups!) :D No, yks makso vaan kolme euroo. Eikä ne kaks muutakaan ollu kovinkaan hintavia. Sitte oon päässy oppiin kassahommia semmosella iänvanhalla kassalla. Ja kaikkee muutaki kivaa, ja vähemmän kivaa.

Tänään vois inventoija lompakot loppuun. Jos isopomotar on tulossa, nii sitte pittää varmaan hinnotella jotain, jos ne tuo tavaraa mukanaan. Onneks sielä on ollu mukavia työntekijöitä (isopomotarta lukuunottamatta). Eila ja Maarit on kumpiki yli viiskymppisiä, mutta ei ne kyllä vaikuta siltä. Huumorintajusia ja rempseitä :D

Torstaina meen sitte takasi koululle. Ysiksi pitäs mennä. Huh, joutuu herään niin pirun aikasten. Pittää vaan alkaa tottuun siihen, että ku herätyskello soi, nii on pakko pompata heti ylös. Tänäänki kello oli soimassa 08:50. Se soi ja laitoin pois päältä (en koskaan käytä torkkua, en vaan osaa). Sitte heräsinki yhtäkkiä 09:07. Onneks enoo koskaan nukahtanu kovin pitkäksi aikaa uuestaan, ainakaan vielä.

Oon käyny leikkauttaan hiuksia heinäkuun 14. pvä ja tuntuu, että pitäs käyä nyt joo uuestaan. Hiton etuhiukset ko on tiellä.

Taijanpa alkaa valmistautuun töihin. Pittää käyä Prisman kautta hakeen evästä, ja ihailemassa niitä talvinilkkureita. Jospa mie ne joskus saisin..