Pikkusiskon synttärit on lauantaina. Siis täysi-ikäisyyssynttärit! Jei! Pitäs saaha jotain kivaa uutta baariin. Tänään meinasin jo Prismasta ostaa todella halvat ballerinat. Semmoset hopeat, paljettikoristeiset. Makso vaan about 13 euroo. Hitsi, ku en ostanu. Olivat vimpat mun kokoa =/ Oiskohan ne vielä huomena sielä? No ostin kummiski kynsilakkaa (taas!) ja peitepuikon. Moon kuukauen sisällä ostanu about viis kynsilakkaa :D Anytimen v.punanen, erittäin punanen ja tänään ostin vihreen. Sitte löytyypi v.sinistä, valkosta, punasta jnejne. Pitää jollain konstilla yrittää pitää kynnet pitkinä. Ku muuten pureskelen ja revin niitä =/ Kynsilakka auttaa huomattavasti.

Mie muuten harhaudun aina asiasta. Pikkusiskon synttäreille pitäs ostaa jotain. Ja tarvisin muutenki uuet housut. Jotku kivat farkut. Sitte joku biletoppi. Tuntuu, että tuo vaatekaappi on niiiin tyhjä! Kaikki vaatteet on likasena eikä meillä oo pyykkikonetta. Tuola kellarissa ei oo ees pyykkitupaa. Pitää aina pestä porukoitten luona vaatteet. Porukat asustaa 130km päässä, joten pyykinpesu on erittäin harvassa. Nyt ollaan kyllä Akin kans suunniteltu tosissaan, että pitäs hommata se kone. Akin äiskäki jo hermoilee, ku poika käy aina niillä pesemässä pyykit :D Mutta ei voi mitään, ku ei oo rahaa millä ostaa. Tosin, nyt ois.

Huomena pittää hakia mein uus hyllykkö :) Semmonen mihkä mahtuu töllöki. Tuo on nyt jököttäny pari-kolme kuukautta sohvapöydällä nurkassa, tuo töllö. Nyt saahan vihdoinki vietyä sohvapöytä varastoon ja kiva hylly tilalle :)

Voi ei tuota sarjaa Subilla. Mikä tuo nyt on. "Isin pikkuenkelit." Kolmikymppiset ostattaa isällään vielä autoja ja vaatteita ja ja.. Vaikuttavat ihan joltain pikkuteineiltä. Hah.

Pitää kohta mennä alaovelle päästään Aki sisään. Jep, hukkasin pari viikkoo sitte mein toisen avaimen. Nyt ei oo ku yks. Hankalaa =/