Tänään on naistenpäivä ja meillä sitä ei huomioida mitenkään. Olen mie Akille vihjaillu, että joku kukkanen ois ihan kiva, mutta pöh se mitään vihjailuja ota kuuleviin korviinsa. Meijän olis tarkotus tänään lähtee kelkkaileen, mutta tuola on aikas kylymä. Ois pitäny eilen lähtee, ku eilen oli aivan mahtava sää! En tiiä lähetäänkö minnekkään, ku Aki nukkuuki vielä. Se tuli viien aikaan aamusta kotio. Mulla on ollu hirvee kiukkuviikko. Tai siitä lähtien oon kiukunnu, ku tulin etelästä keskiviikkona. Jos mulla on joku outo tapa näyttää sitä, että on ollu ikävä :D Oikeestaan aika monesti käyttäydyn näin, ku oon ollu vähän kauemmin kotoa pois. Toivottavasti tää nyt laantuu.

Kävin eilen isosiskon kans shoppailemassa niitä häävaatteita, mutta mittään en löytäny. Tai löysin kyllä, mutta liian pienen koon. Vila -merkkinen vihreä juhlamekko ja ois maksanu vaan viitisenkymppiä! S kokoon mahduin kyllä, mutta ois ihan kiva hengittääkki niissä juhlissa. M kokoa kokeilin semmosena ihonvärisenä, mutta ei ollenkaan se väri passannu, muuten ois sopinu. Kävin kokeileen yhtä siskon juhlamekkoaki, ja otin sen kotiin asti kokeiltavaksi. Näytin sitä pukua Akillekki, mutta se kehtas kommentoida, että puku näyttää vähän kireältä mun päällä, joten en sitä voi sitte laittaa. Pitää käydä tänään kysäseen oisko mahollista jostain tilata sitä M kokoa siitä vihreestä mekosta. Ois kiva saaha joku oma juhlamekko, ku pikkusiskon yo-juhlatki tulossa. Tai sitte käyn ostaan Prismasta yhen hameen (joo o, prismastaki löytyy joskus hienoja vaatteita!).

Vähän on muuten menny nopeesti hiihtoloma! Huomena vimppa lomapäivä ja sitte maanantaina takas kouluun. Onneks alkaa mukavat kaks viikkoa koulussa. Eka on aamusta about kaks tuntia koulua ja sitte kaheksitoista pitää mennä tohon lähikoululle iltapäiväkerhoon työssäoppimiseen :) Kiva ku sain työssäoppimispaikan tosta ihan 100 metrin päästä. Lyhyt kotimatka ainaki!

Tesmailin eilen niitä uusia verhoja ja Aki sano heti hyihyit vihreille verhoille. Perhana. Nyt on vanhat paneeliverhot (täysmusta ja mustavalkonen) ikkunassa ja sitte tuo valkonen uus verho. Ihan kiva yhdistelmä kyllä.

Mut nyt on pakko mennä herätteleen tuota ukkelia! Se ei herää muuten koskaan, jos en sitä potki hereille.