Ärrrrr.

Miksen saanu joululahjaksi euron euroa! Miksen!? Käytiin isosiskon kans tänään kaupungilla kattelemassa alemyyntejä. Niin kovasti houkutti ostaa vaikka mitä ihanuuksia! Mutta kun tilillä on vaivaiset kakskytä euroa, nii eipä sitä kovin juhlita alemyynneissäkään, varsinkaan ku tuolla rahasummalla pitäs pärjätä vielä viikko. Argh. Oli muuten rankka shoppailureissu. Eilen oltiin illalla kaupungilla ajelees Akin kans. Join kotona yhen lonkerolasinkokosen drinksun ja autossa kaks VK Kickiä(yöks!). En ollu ees humalassa eikä tuntunu missään. Noh, aamulla heräsin kauheeseen päänsärkyyn yheltätoista. Sisko soittaa varttia vailla kakstoista, että lähetään kohta kaupunkiin. Hitonmoinen loikka sängystä ylös vessaan, meikit naamalle salamannopeesti, Aki teki samalla mulle kaks leipää ja toi kahvia. Ryystin kahvin naamaan pikapikaa ja ahmin toisen leivän kotona ja toisen leivän automatkalla :D Aki mollotti koko ajan suu auki, että ohhoh. Enoo kuulemma koskaan liikkunu niin nopeesti, tai saanu itteeni valmiiksi niin nopeesti. Kerrankos sitä.

Kaupungilla tuli sitte kunnollinen krapulaolotila. Heikotti, tuskahikeä pukkas pintaan, oli kuuma ja kylymä, ällötti. Miten himskatissa tommosesta määrästä alkoholia voi tulla krapula, ku en ees ollu humalatilassa? Tosikivaa. Eilen vielä aateltiin lähtee tänään baariin, muttei oikeen enää huvita. Aki läks kummiski kylille, tottakai. Eihän se voi olla yhtään perjantaita eikä lauantaita poissa auton ratista.

Mullon tylsää. Vois laittaa nukkuun, mutta ku otin tossa illalla kahen tunnin päikkärit, nii ei nukuta. Vois lähtee Akin kyytiin, mutta ku minen oo sosiaalisella tuulella just nyt, ja sillon kummiski jtn kännikavereita kyytillä. Kait sitä pittää olla koneella ja kuunnella vain mussiikkia. Töllöstäkhän ei tuu mittään. Tai ehkä tulis, mutten jaksa kattella tuota särisevää paskaa(sori). Tuo töllö ei oikeen pelitä, ku netti pelittää. Ja ku töllö pelittää, niin netti ei pelitä. Huoh. Pitäs ostaa se hemmetin digiboksiki jossain vaiheessa.