Ääääh! Miks mie jätän kaiken aina viime tippaan?? Mun piti tänään soittaa terveyskeskukseen ja varata aika gynetarkastukseen. No, mutta ku Aki oli eilen vähän siivoillu, nii en löytäny yhtä e-polilta saamaani lappua, jossa terveyskeskuksen numero ois ollu, siis se mun tiimin numero. Nettikään ei siinä hässäkässä suostunu toimimaan, nii en sitä numeroa mistään saanu. Ei meillä mittään puhelinluetteloitakaan oo. Huomen on pakko soittaa.. Hemmetti, ku mullon tokasta laatasta viikon pillerit jäljellä ja sitte se kolmas laatta kokonaan. Toivottavasti saan nyt ennen kolmannen laatan loppua sen ajan.. Ahistavaa. Jos en saakkaan sitä aikaa, niin mitäs sitte? Kiva.

Otin taas tossa lahjakkaasti päikkärit. Puol kolmelta laitoin nukkumaan ja kellon laitoin soimaan puol neljä. Aki soitti ennen puol neljää ja sain mahollisuuen laittaa kellon soimaan vasta neljäksi. Neljältä heräsin, mutta jatkoin vielä nukkumista. Ylös nousin joskus varttia vailla viis. Kiva. Yöllä tosin nukuin niin perskuleen huonosti, että päikkärit oli kyl paikallansa. En tiiä johtuko siitä, että laitettiin vähän ennen yhtä vasta nukkuun (herätys oli seittemältä) vai nuista uusista lakanoista :D Anoppi lahjotti eilen meille lakanat, ku käytiin sielä syömässä isänpäivän kunniaksi. Ne lakanat. :D Oikein eläimelliset :D Niisson seepran kuvioita, leopardin kuvioita ja tiikerin kuvioita. Ja kaiken lisäks non satiinia. Uuh, seksikästä! Noo, mut sopii hyvin mein sisustukseen, ku ostin just ton kirahvitaulunki.

Laitoin muuten lauantaina(?) jouluvalotki :) Ikeasta tommoset punaset tähtikuviot. Niisson imukupit ja ne toimii patterilla, mikä on hyvä homma! Ei oo kiva ku joka paikka täynnä johtoja. Laitoin roikkuun nuo tuonne verhojen sekaan. Eli ei oo ikkunassa kii. Ois voinu kyl ostaa imukupittomat, mutta eipä tuo nytte haittaa eikä häiritte.

Vähän muuten täälön satanu viikon aikana aivan hirveesti lunta! Viikko sitte lumet vielä suli pois, ku päivällä sato vettä, mutta illalla se sade muuttu lumeksi ja tuntuu, että siitä asti on koko ajan lunta sadellu. Ihanaa vaan! Ei oo ollu onneksi semmosta loskapaskaa ollenkaan.

Mut höpinät sikseen, alan tekeen sen esseen valmiiksi!