Koulussa kirjottelen, ku ootan Akia. Sen pitäs hakia minut. Se vie mut kottiin, hakee isälleen myöhästyneen isänpäivälahjan (upouuden kännykän) ja lähtee hakeen isäänsä sairaalasta, ku se pääsee tänään kottiin. Ei ne oikeen vieläkään tiiä, mikä sillä on. Luuydinnäytteen tulokset tullee parin viikon päästä. Mutta kuulemma son samanlainen ku ennenki. Rento ja rempseä edelleenki. Oli kuulemma kummastellu sitä, ku itte tuntee olevansa terve, mutta silti pitää sairaalassa maata viikko. Pitää sen nytki käyä joka päivä ottaan rautapiikki persuksiin, ku hemoglobiini vieläki huono. Mutta hyvinvoiva on.

Vähänkö tuntu tänään kylmältä ilma ku läksin kouluun kävelemään. Mittarista katoin, niin miinus kuus astetta. Mutta ku se mein kämppä on edelleenki vaaran päällä, niin sielon ilma varmaan vähän lämpimämpi ku täälä keskustassa. Mietiskelin vaan siinä kävellessä, että miltäköhän sitte tuntuu ku pakkasta on se parikytä astetta. Hurrr! Taitaa tää olla vaan alkujärkytystä ja sitä ku ei oo tottunu hellejakson jälkeen pakkasiin. Tosin ne helteetki oli viimeksi joskus syyskuussa. Onhan tässä ennenki ollu pakkasta, mutta ei siihen sitte kai oo vielä tottunu ihan.

Varmaan meijän kaikilla luokkalaisilla vähän kaamosväsymystä, ku tuntu, että tämänki päivän kaikki vaan nuokku pöytänsä ääressä. Kauheeta ressiä ja työtä myöhästelee monilla jne. Mie oon onneksi saanu ees jottain aikaseksi. Eilen kirjotin sivun sitä pitkää esseetä. Nyt siinä on abouttirallaa kolme sivua. Hitaasti etenee, mutta etenee silti. Ei voi mithän, jos kirjotussuoni ei syki. Tai kyllä blogeihin nyt aina tekstiä keksii, mutta johki esseeseen. Ja varsinki jos on tylsä aihe kaiken lisäks, tai tosi vaikea aihe. Nyt tuon pitkän esseen aihe on ihan mielenkiintonen, mutta ku samasta aiheesta on pitäny kirjottaa jo ainaki kolme esseetä. Alkaa jo turtua vähäse.

Nojoo, mutta lähen pukeen ja meen pihalle oottaan Aksua.

Heh. Pittää vielä kertoa yks juttu, ku aamulla kävelin. Toisella puolen tietä pyöräili joku tyvär. Yhtäkkiä alko huutaan siinä että "Voisaatanansaatananvittu! Pysykää nyt siinä vitun...." Tais vähän pyörä kenkkuilla :D En itte ihan nuin selkeesti ilmaisis tuntemuksiani pyörää kohtaan, mutta kullaki tyylinsä.

Oi! Ja eilen ku ootin Akia kans tuola pihalla. Vähän matkan päässä oli tyttö ja sillä oli sylissään chihun pentu. Semmonen pikkunen awwww ötökkä <3 Se tyvär laitto sen maahan, että se koira kävelis itte. Tyttö veti hihnasta ja koira laitto pakin päälle. Sillä koiralla oli semmoset pikkutöppöset jalassa :D Varmaan vaikea semmosilla tepsuttaa. Mutta oli ihan ylisulonen näky! Mieki tahon pikku hauvavauvan <3

Mut nyt pukeen ja tuonne kylmyyteen..