Uh. Pää kipee =/ En tiiä johtuuko kahvin puutteesta vai mistä. Jos ei mee kahvia lipittämällä ohitte, nii johtuu kyllä muusta. Kahvi on muuten aika pahhaa, jos sitä paljaalteen juo, siis maijon kans. Mutta jos syö leipää tai keksiä sen kans, nii nams.

Tulin tossa tunti sitte kottiin. Koulu loppu kahentoista aikaan. Katottiin koulussa yks leffa ja sitte käytiin lastenkodissa vierailemassa. Jotenki mulla tulee lastenkodista mieleen joku orpokoti, mutta eihän se semmonen oo. Oli oikeen mukavan ja mielenkiintosen näkönen paikka. Tommosessa paikassa ois kiva olla töissä. Ne lastenkodissa työskentelevät kerto vähän omasta opiskelutaustastaan. Monet oli käyny amkin sosionomi -koulutuksen. Vois olla kiinnostava työ :) Ehkä vähän rankka, mutta kiinnostava.

Käytiin ton vierailun jälkeen koulussa syömässä - ihan ylisuolasta lasagnea oli. Sitte mentiin kirjastoon ja kävästiin vähä shoppailees. Mie ostin kaks semmosta roikkuvaa tuikkua sisälle. Tommoset hienot <3 Ja sitte ostin tommosen lapsellisen taulun :D Siinon kirahvin kuva :D Mitähän Aki sanoo tuosta. Ei voi mittään, jos ei tykkää. Se pysyy seinällä vaikka väkisin :D