Lähin polkeen kotoa koululle. Tuli oikeen hoppu, ku Aki heräs samaan aikaan mun kans (kerranki). No, miten tuo myöhästyminen muka Akiin liittyy? Ku ois niin haluttanu jäähä vetelehtimään sen viereen ja kiukuttelin, etten jaksa kouluun lähtee. Ois kyllä ollukki parempi jäähä kottiin..

Siis lähin polkeen. Poljin alamäkeen. Siinä mein koulun vieressä on risteys. Siiton koululle matkaa jtn 50-100m. Kattoin, että koulun pihalta lähtee semmonen punanen auto. Ajo tietenki hiljaa, ku pihasta tuli. Aattelin, että tietenki se kattoo molempiin suuntiin ja pysähtyy risteykseen ku näkee mut ja ku sillä oli niin hiljanen vauhti. Ja pah! Ei ees vilkassukkaan mun suuntaan. Mie oikeesti luulin, että se pysähtyy siihen, ku se näytti siltä sen hiljasen vauhin vuoksi. Ei pystähtyny vaan ajeli menemään. Onneksi mie ehin jarruttaa.. Pyörän eturengas osu sen auton puskuriin jo, mutten onneksi kaatunu tai mitään. Perseeseen vaan tuli hitonmoinen mustelma ku pyörän penkki osu siihen. Onni onnettomuudessa, mutta vähänkö säikähin!

Kiva oli sitte jäähä siihen vielä sen miehen kans jutteleen. Ois vaan suoraan ajanu pois. Noo, kait se hyviin tapoihin kuuluu jäähä vähän rupatteleen. Kysy, että kävikö kuinkaan mulle tai pyörälle ja tarviiko mihkään jatkotoimenpiteisiin ryhtyä. Mie vaan yritin sille järkytyksissäni jotain sönköttää, että ei ei ei, mee jo, mie myöhästyn koulusta. Ärsytti ku se jäi siihen :D En tiiä miksi. Jotenki vaan ärsytti, ku itte kauheessa shokissa ja sitte pitää yrittää rauhallisesti muka puhua ja yrittää olla vääntämättä itkua.

Sitte oliki puolet päivästä kauhia kylmänhiki pinnassa. JOS se ois ajanu vähän lujempaa, JOS mie en ois jarruttanu, niin mie oisin voinu maata siinä tiellä kallo murtuneena.
No, mut kaikki hyvin kummiski. Sydän vaan vähän joutu ylikierroksille.

Kerroin Akillekki ja se oli ihan kauhuissaan. =/