Nyt on niin valtava vitutus että huh!

Pääsin koulusta. Tulin kotiin ja varasin ajan e-polille. Pitää vaan toivoa, ettei menkat ala ennen sitä.. Prkl. Noh. Aki tuli sitte hakeen mut ja lähettiin käymään kylillä. Prismasta haettiin ruokaa, käytiin Jyskissä ja kattelees vähän kenkiä kaupungilla. Ihan mukavaa oli. Kunnes päästiin kotiin..

Akilla oli nälkä. Miian ois pitäny tehä ruokaa, mutta ku kukaan ei ollu tiskannu (kaikki pannut yms. oli likasena). En jaksanu alkaa tiskaan JA tekeen ruokaa JA siivoomaan JA tekeen kaiken lisäks vielä läksytki. Tapeltiin asiasta Akin kans sitte ja kylläpä siitä taas riita kehkeyty. Akilla on aina tapana haukkua mut ihan lyttyyn ku tapellaan. Ja mullon tapana olla vaan hiljaa, ku en osaa sanoo sille mitään. Jos mie kovin ärsyynnyn, niin en varmana huua takas vaan läpsäsen (en kasvoille). Tulipas taas itkettyä vuojen itkut. Aki on vielä semmonen, että se oikeen haluaa, että mie itken. Sitte se tulee ja "Oivoivoi, anteeksi kulta, älä itke, moon maailman paskin ihminen plaaplaa".

Lopulta sovittiin ja Aki tiskas (JES!) ja mie siivosin sillä aikaa. Ku Aki oli saanu tiskattua, niin mie tein ruokaa. Nyt on vaan taas ihan hillitön vitutus. Sain just luettuu läksyt, Aki nukku tos about tunnin, tekstaili jonkun kans (ehkä sen S:n?) ja läks kylille.

Ei hemmetti tätä vitutuksen määrää, oikeesti!

Onneks äiti tullee huomena käymään <3 Empäs ookkaan nähny sitä yli kuukauteen. Voisin käyä huomena ostaan itelle uuet kenkulit :)

Kyllä tää tästä taasen.