Hitto! Nyt on pakko alkaa tekeen tehtäviä. Eilen piti jo alottaa, mutta otinki sitte kolmen tunnin päikkärit. Ei oikeen mitään ehtiny tehhä. Tänään otan itteeni niskasta kii. Syön eka välipalaa ja sitte laitan kynän sauhuamaan. Onneks niillä tehtävillä ei oo sitä palautuspäivää. Tai ainakaan tiukkaa sellasta. Saa tehä omaan tahtiin, mutta se vaan on inhottavaa, ku moni luokkalaisista on sanonu, että non jo alottanu tai tehny loppuun. Tulee pakokauhu.

Oikeestaan ei huvittais ollenkaan alkaa selittään jostain kasvatustieteen historiasta jne. Mieluummin mie esim. kirjottelen blogia. Nyt ois niiiin paljon sanottavaa. Mut kyllä ne ehtii sanoo myöhemminki.

Ulkona sataa. Aika lämmin ilma silti. Kovin syksynen. Tekis mieli lähtee kuvaileen. Onneks mennään viikonloppuna käymään kotona (siis mun porukoilla). Sielä saa kuvailla ja leikkiä Leikan kans <3 Pitää ottaa uusia kuvia mein riiviöstä, niin vähän lisämateriaalia Koirakuva-haasteeseen :)

Nyt alan syömään ja sitte kasviksen pariin. Huoh! Eikä, ku son kivaa!! Joo, kivaa, tosi kivaa! Asenne ratkasee. Pitää ajatella positiivisesti, vaikka tuntuuki tylsältä.