Tulin tossaseittemän aikaan kotia. Tehtiin kaverin kans didaktiikkaesseetä. Joskus kolmen aikaan alotettiin, pietettiin puolen tunnin ruokailutauko välissä ja sitte lopetettiin puol seittemän aikaan. Kolmessa tunnissa saatiin tekstiä 7 sivua! Siis seittemän sivua! Mulla menee neljän sivun esseen kirjottamiseen viikko. Tehokasta toimintaa oli :) Ja nyt kyllä ollaan ylpeitä ittestämme.

Hain kotimatkalla postista Elloksen paketin. Kokeilin tietenki heti kotona nuita kaikkia. Ekana päälle sujahti kasvopaita, joka on aivan ihana! Sopii arki- ja baarikäyttöön. Se kylläki näkyy vähän läpi, mutta ainahan tuonne alle voi laittaa jonku valkosen topin. Seuraavaksi päälle sujahti sininen bilepaita, joka kans oli aivan ihana! Tosin, aika avara venekaula-aukko.. Pitää olla joku toppi tai paita tuola alla, ettei kaula-aukko valaha tisseille. :D Sitte kokeilin nuita t-paitoja, jotka oli kans mukavia. Vimppana päälle sujahti vihreä mekko. Siitä en oo oikeen varma. Se jotenki leventää minua, mie luulin, että tuo mekko on paljon kaposempi. Hitsi. Jos ois ees kokovartalopeili, niin vois kattoa paremmin kokonaisuutta.

Kotona muuten ootti kiva yllätys :) Aki oli käyny kaupassa ostaan leipää, maitoa, mehua ja kahvia. Sitten soli siivonnu kämppää: sohvalla ei ollu vaatteita, peti oli pedattu. Keittiöki oli putipuhas: tiskit oli tiskattu ja roskat viety ulkoroskikseen :) Mikähän tuolle miehelle on nyt ihan oikeesti tullu? Onkohan se vihdoinki tajunnu tän yhdessäasumisen jutun ja tasa-arvon?

Me tapeltiin tän blogin alkuaikoina aika hirveesti ja tuntu, että mie vaan haukun Akia joka blogissa. Nyt menee paljon, paljon paremmin! :)