Hyi hyi ja hyi! Aki kerto tän mulle about viikko sitte, mutta muistin sen vasta nyt ku Lidl:in mainos tulis postiluukusta.

Akin työkaveri oli kertonu kaveristaan. Kaverin oli pitäny lähtee opiskeleen Saksaan, mutta se oliki soittanu Akin työkaverille, että arvaas missä hän on? No Akin työkaveri heti sanonu, että Saksassa opiskelemassa. "No ei, ku teholla ollu jo kolmatta viikkoa!"

Se kaveri oli sitte päättäny käyä ennen Saksaan lähtöä ostoksilla Lidlissä. Oli päättäny ottaa pari siideritölkkiä, ku oli ollu halpaa. Oli menny kotiinsa, alkanu kattoon töllöä ja avannu ekan tölkin. Oli juonu puolet siittä ja sitte oli ihmetelly ku pohjassa kolisi joku. Meni kaataan loput tölkin sisällöstä lavuaariin. Ei sieltä ollu kaikki tullu pois ja soli sitte avannu sen tölkin kokonaan auki. Arvatkaas mikä sieltä oli löytyny? Puolikas rotanraato!

Soli sitte lähteny sen puolikkaan rotan kans sairaalaan. Sairaalassa olivat tutkineet rotan ja sillä oli ollu sitte se rottatauti. En muista nyt nimee, vaikka Aki sen sanoki. R:llä alkava. Oli sitte mies joutunu teholle, ku oli tarttunu tauti siihenki.

MUTTA HYI! Nyt vaan mietityttää, että missäköhän se toinen puoli rotasta on...

Miks muuten Lidl:in mainokset haisee ihan rasvankärylle?