Lähen tossa neljän aikaan käymään Sodiksessa, kotona, porukoitten luona. Pitkästä aikaa oon sinne menossa. Viimeks käytiin Akin kans joskus syys-lokakuussa.. Mietiskelin vielä aamulla, että jaksaisko lähtee, ku kauheesti pitäs koulutehtäviäki tehhä. Mutta jos tuun jo perjantaina takas Roihin, niin siinon pari päivää aikaa tehä. Ja sitte kotonaki voi tehä, jos ei oo muuta tekemistä. Pitää muistaa ottaa vaan muistitikku mukkaan.

Hassua. Mie meinasin alkaa tihrustaan vesiä silmistä, ku Aki läks töihin ja me nähään vasta perjantaina.. Mei olla oltu pitkään aikaan erossa toisistamme. No, ehkä son jo aikaki :D

Naapuri kyllä taitaa tehhä ruokaa, ku haisee tänne asti. Pitäs alkaa pakkaan ja pitäs tiskata nuo tiskit poijes ennen ko lähtee minnekkään. Aki lupas siivota, onneksi. Lauantaina me varmaanki mennään Revontulta kattoon. Son se uus kauppakeskus, joka tänne Rovaniemelle avataan. Vois shoppailla joululahjoja :)

Mikähän tuota Akia taas oikeen vaivaa, siis hyvässä mielessä. Ku se lupas maksaa mulle puolet linkkarista, jolla tuun kottiin perjantaina. Sitte se jo vähän lupaili maksaa mulle hiustenleikkuun. Kummallista..

Alan tiskaan ja pakkaileen. Kirjottelen taas jossain vaiheessa!