Ihana päivä ollu, huolimatta siittä, että Aki ei oo ollu paljookaan kotona. Meillä menee jotenki vaan hyvin.

Tosin yks juttu..

Se Akin kaveri, naispuolinen, jonka kans Aki on tälläki hetkellä kahvilla. Se, jonka kans son ennenki ollu kahveella. Lähetti tänään oikeen Akille viestin, että lähetääks kahveelle, alkaa oleen jo ikävä! Prkl. Ärsyttää.

Me ollaan tänään Akin kans yhestä asiasta.. Nimittäin ehkäsystä. Mollaan oltu 3v yhessä ja ollaan aina menty kortsun voimalla. Nyt kyllä huvittais hommata pillerit, ku ei jaksa aina kortsun kans värkätä. Hitto vaan ku pelottaa. Moon justiinsa alkanu tykkään omasta kropastani vähän enemmän ko ennen ja sitte jos mie pursun ja lihon ihan muodottamaksi pillereitten jälkeen... Aki lohuttelee, että laitetaan poies, jos niin käy.. Mutta. Jos ne kilot ei lähe poies! Sitte moon koko loppuelämäni muodoton pallero.. Nyt joku aattelee, että tommosen tyhmän asian takia jättää hankkimatta! Itsekästä! Joopajoo. Se on se rakas itsetunto, joka lojuu edelleenki maan alla, joka on pikkuhiljaa kuromassa itteään pintaan.

Ja sitte yks toinenki huolettaa.. Minen viitti käyä ees siskojeni kans saunassa. Niin miten mie viittin levitellä haarojani jonku tuntemattoman lääkärin nenän eessä...? Kamala ajatus..

ÄH! Miksei niitä pillereitä voi vaan ostaa kaupan hyllyltä..