Erehyin sitte Jotexin nettisivuille! Kauheasti ihanuuksia sielä! Voisin tilata sieltä kaikkea mahollista, vaikka koko kaupan tyhjäksi. Tylsyyksissäni tein kollaasin. Varmaan teen vähän lisääki Jotex-kollaaseja, ku sielä oli tosiaanki ihan mahottomasti ihanuuksia. Mutta nyt eka äskön väkertämäni.

1182074.jpg
Nuista eniten miellyttää aivan ihanat rottinki-valaisimet, jotka voisin investoida heti omaan kämppään, jos vain ois rahaa. Maksavat nimittäin 30-100 euroa.
Jotexilla oli myös tosi kauniita petivaatteita.
Yks asia, mikä tästä kämpästä puuttuu, on kunnon matto! Ja haluun tommosen lämpösen näkösen, jonka päällä on kiva tassutella paljain jaloin. Ei kovin isoa mattoa, ku ei oo iso kämppäkään, mutta joku kiva kummiski. Kollaasin matto voittaa 100-0 tuon nykyisen anopin tekemän ruman kämppään sopimattoman räsymaton.
Sitten peili. Oikeastaan tarvittais kokovartalopeili, koska ainut peili, joka meitlä löytyy, on vessassa. Ja seki on semmosella korkeudella, että mun pitää melkeen varvistella, että nään etes naamani :D Sen saa kyllä pois paikoiltaan ja oonki monesti asetellu sen tuolia vasten, että saisin jonkulaisen näkymän vaatetukseen, mutta niin hankalaa.
Siis kokovartalopeili tarvittais, mutta tuo afrikkalais-kiinalainen peili oli niin ylisulonen ja sopi hyvin muihin kollaasin juttuihin, niin valitsin sen sitte.

Näitä kollaaseja siis tuleepi varmaanki lissää, kuhan jaksan ja ehin tehä. Seuraaavasta kollaasista tuleepi ehkä värikkäämpi tai mustavalkonen :)