Jipii! Elämä hymyilee kyllä olan takaa! :) Tulin kotiin töistä ja oven takana ootti iso kirjekuori Oulun seudun ammattiopistosta. Aki oli tullu jo kotiin, joten menin sen viereen kirjettä availeen. Kauhia jännitys oli päällä. Aki yritti kurkistella vastausta, mutta halusin eka ite nähä. Kirje alkoi: "Ilmoitus opiskelijavalinnasta. Onneksi olkoon!..." Heti tuon nähtyäni repesin liitoksistani enkä ees lukenu sen eemmäs :D Olin ihan onnessani. Nyt on ainaki varmistunu yks opiskelupaikka syksyksi. Vielä pitäs jännittää amkin tuloksia, jos pääsis sosionomiksi lukeen, mutta se valintakoe meni kyllä aika penkin alle. Saa nyt nähä.

Nyt voin myös ihan virallisesti alkaa sisustamaan uutta kämppää, tai ainaki suunnitella uuden kämpän sisustusta. Aki soitti tänään siittä kämpästä, että otetaan se. :) Muuttopäivä ois 1.8.

Mulla hieman stressaa ne kaks approa, joita en oo vieläkään saanu suoritettua. Pitäis tehä vielä muutama tehtävä ja lähettää ne.. Koulu on loppunu kaks kuukautta sitten enkä oo tehny yhtään tehtävää! Tehtävät pitäs lähettää viimestään 31.8.. Joka viikko oon aatellu, että alan tekeen tehtäviä heti seuraavalla viikolla, mutten oo saanu aikaseksi! Oon niin saamaton hemmetti. Nyt otan itteeni niskasta kii ja yritän saaha valmiiksi ainaki erkan appron. Siitä olis niin kovasti hyötyä.

Voisin tässä ajankuluksi suunnitella keittiön sisustusta. Siittä pitäs tulla mahdollisimman värikäs, ku koko huusholli on niin valkonen. Voisin tehdä muutaman kollaasin iloksenne.