Tänään oli koulussa tanssivalinnainen. Kaverilla oli ihanat collegehousut ja utelin, mistä soli ne hommannu. Cittarista kuulemma. Aki haki mut sitte koulusta tanssin jälkeen ja käskin sen ajaa suoraan Cittariin, ku muutenki piti käyä ostaan vähän ruokaa. Hain tarvittavat ruuat ja kävelin miesten vaateosastolle. Onneksi sielä oli vielä nuita. Koko S oli passeli, vähän liian isoki, mutta ei se nyt menoa haittaa. Hintaaki oli vain 10 euroo! Patistin Akiaki kokeileen, ku se hilluu kotonaki epämukavissa farkuissa. Ei se suostunu. Se vaan osti autonosia ja sitte hammastahnaa itellensä. Mie ostin oman hammastahnan, käytän kuulemma liian vahvanmakusta tahnaa? :D Ihan tavallista pepsodenttia.

Lyhyt postaus on, ku en jaksa oikeen kirjotella. Viimeset kolme päivää on menny täysin laiskotellessa koulutehtävien suhteen. Ei oo vaan pystyny, osittainen kiitos migreenille, joka on nytte kolmatta päivää. Ärsyttävää.

Huomena alkaa koulu vartin yli yheksän ja loppuu kahentoista aikaan. Voisin koulusta porhaltaa suoraan kaupungille. Tekee mieli shoppailla, tai ainaki käyä sovittamassa jtn vaatteita. Pitäs ostaa uusia korujaki. Jotenki tuntuu siltä, että mun tili on taas viikon päästä ihan tyhjillään :D Ens viikolla pitäs tulla se Elloksen tilauski.