Ikeaan pitäs lähtee tässä tunteroisen päästä, kuhan saan Akin herätettyä. Ja son kuulkaas kova homma! Vein jo kahvikupposen tohon sen viereen.. Ei mitään vaikutusta. Pientä örinää vaan kuuluu. Mulla menee aina hermot ton herättelemisessä :D Jos en sitä herätä, niin se nukkuu varmasti yhteen asti, eikä me enää keretä Ikeaan. Taino keretään, mutta..

Isosiskoki on suuntaamassa kavereittensa kans samaan paikkaan ko me. Aateltiin eka mennä samalla autolla, mutta jos tuleeki aivan mahottomasti tavaraa, nii eihän me enää autoon mahuta kaikki. Ja sitte me käyään mun yhen kaverin luona Kemissä.

Löytyspä sieltä jotain kivaa! Pitää sitte tulla tänne hehkuttaan löytöjä. Yks probleema. Mie haluun ostaa verhot. Meillon terrakottan värinen sohva ja yks seinä ja sitte ruskee päiväpeitto. Minkäväriset verhot mie hommaan, että ne sopis noihin? Ku en haluis ostaa ruskeita tai terrakottan värisiä, ku haluun jonku "pilkahuksen" tänne..

Ääh. Jos hakisin ämpärillisen kylmää vettä ja kaataisin sen Akin päälle, heräiskö se iloisesti vai suuttuisko se mulle? Varmaan toi vimppa...