Nyt tuli se syysflunssa. Näköjään mein luokassa kaikilla on vähän nuhaa. Kohta sielon vaan opettaja päivisin, ku oppilaat makaa kotona vällyjen välissä :D

Oli kiva koulupäivä. Pikkuhiljaa alkaa tuntuu siltä, että kuuluu siihen joukkoon. Käytiin koulun jälkeen tyttöjen kans kirpparilla. Mun piti toimia oppaana, ku kukaan ei oikeen tienny missä son. Kivaa ku on vihdoinki kavereita! :)

Täälä haisee... Eilen ostin kaupasta sinappisilliä ja sipulia, että voin tehä uusia pottuja, sipulivoikastiketta ja syyä sinappisilliä. Äiskä anto viime viikonloppuna mulle uusia pottuja. Laitoin kattilaan veet ja otin potut jääkaapista. Ne oli ihan MÄTIÄ! Hyih! Oli ihana survassa käsi semmoseen pehmeeseen mönjään siinä luulossa, että sieltä saa jotain kovaa noukkia. Me Akin kans ihmeteltiin pitkään, että mikäs hitto tuola jääkaapissa oikeen haisee.. Nyt nuo roskat oottaa tossa oven eessä.. Pitäs viiä ulos.

Vähän mie yllätyin eilen erittäin iloisesti! Aki tuli kotiin joskus yheksän maissa illalla, soli porukoittensa luona. Se tuli ja mie makasin sohvan pohjalla ihan kipeenä. Sitte se alko siivoomaan! Siis aatelkaa! Aki siivoaa ihan oma-aloitteisesti! Sitte se vielä tiskas! Molin ihan monttu auki. Pittää vissiin olla enemmän kipeenä..

Nyt lähen kauppaan ostaan voita ja jotain namia. Vois tehä toffeeta.. Tai mustikkamuffinsseja. Tai molempia!