Niska kutisee aivan simona! Ihan punanen jo. Argh! Kutikuti! Sitte on tullu tohon rintaan ja ylämahaan tommosta ihottuman näköstä. Ei kyl kutise ollenkaan. Johtuiskohan pillereistä? Ei mulla oo mitään allergioitakaan.

En menny kouluun tänään. Heräsin puol kasilta, oli aivan järkky väsy. Kävin suihkussa ja söin. Kattelin töllöä, menin makuuasentoon. Nukahin ja heräsin vähän ennen yhtätoista. Se siittä koulupäivästä sitte :D En viittiny enää kesken päivän lähtee kouluun. Nyt teen esseetä.

Ostin muuten maailman ihanimmat kengät lauantaina. On kyllä aikasta isot korot enkä osaa oikeen kävellä näillä, paitsi humalassa.

Uskaltauduin eilen Akin kyytiin. Nyt sillon talvirenkaat alla eikä oo lunta ollenkaan. Vähän jänskätti tosin, mutta ajo se paljon paljon rauhallisemmin! Mun puolen takalasi oli ihan paskanen, hiekkaa ja mitä kaikkee. Sitte oli vissiinki siinä rytäkässä kaljapulloki hajonnu autoon, ku haiskahti vähän siltä. Hyh. Aki kävi jo eilen vaihtaan sen mun puolen lasin, ku sillon varaosa-auto. Sivupeili pysyy matkassa, mutta erittäin huterasti. Mie koskin siihen pikkurillillä, niin se repsotti johtojen päässä :D Mulla vähän hävettää, ku sain niin järisyttävän itkukohtauksen sillon. Heh.. Pistän kännin piikkiin.