Haha! Vitsit eilen kävi kiva homma. :D Olin Akin kyytillä mun Vaasasta tulleen kaverin kans. S:stä ei oo kuulunu pariin viikkoon mitään. Eilen se sitte kyseli, että missä Aki on ja käyäänkö parkissa. Tyvär oli ilmeisesti juomassa, ku kehtas viestiä laittaa. Ja niinhän se oliki! Mentiin kaverin kans Shellille vessaan. Sielon semmonen vessa, että sinne pääsee vaan yks kerrallaan sinne vessaan, mutta sen "pääoven" saa silti auki kuka vaan. Kävin asioilla ja päästin Katjan veskiin. Mie peilailin siinä ja sitte aukes ovi ja meni samantien kii. En siinä vaiheessa tienny kuka soli. Sitte läksittiin poies, niin vessan oven eessä seiso S. Voi hemmetti sen syyllistä ilmettä! :D

Mentiin kohti autoa ja Aki vaan hymyili sielä, ku soli huomannu, että S oli noussu jostain autosta ja suunnannu vessaa kohti kans. Aki oli ennen tuota episodia soittanu S:lle ja pyytäny Shellille juttusille. Sen ois pitäny käyä Akin auton luona, muttei uskaltanu! S kyllä kuikuili mein auton suuntaan, mutta livahti vaan siihen toiseen autoon. Ja sitte lähetti erittäin naurettavan viestin: "Emmie nähny sua sielä, käyään jossain muualla parkissa." Eikä siittä kuulunu se jälkeen mitään.

Hassua ku tämmönen puoltoista metrinen ja viiskytkilonen voi pelottaa jotain noin paljon :D Mutta vähänkö oli ihanaa katella S:ää murhaavasti. Khihi.

Hitsi. Kaveri on tuossa sohvalla ihan krapuloissaan ja Aki nukkuu. Pitäs päästä pikkusiskon ja äiskän kans shoppaileen, ku non tullu Sodiksesta Rolloon. Mutta en mie tästä varmaan pääse vielä pariin tuntiin. Hitsi.