Olimpas eilen Akin kyytissä pitkästä aikaa. Siis hurulla. Kyytissä oli Akin kaveri ja sen tyttökaveri. Käytiin hyppytornilla ja oltiin biitsillä. Aki joutu soittaan palokunnanki kerran paikalle.

Istuttiin biitsillä semmosen retkipöyvän ääressä, vähän matkan päässä grillikatokselta. Yhtäkkiä grillikatoksen alla roihahti joku tuleen, joku roskalaatikko tms. Poikaporukka sielä jotain oli sytytelly, varmaanki vahingossa humalapäissään. Kauhee kokko. Poijat juoks pois paikalta, ku eivät saaneet paloa sammumaan. Aki soitti sitte palokunnan. Oisivat vaan palomiehet saaneet olla hieman nopeempia. Melkeen sammu koko kokko. Tulivat vielä huomiota herättäen pillit päällä ja kahen auton voimin. Pollaritki tuli perästä. Tuli hieman C.S.I -olo, ku oli pimeetä ja poliisi tutki taskulampun kans puskia ja katosta :D

Jotain hauskaa illassaki. Tai en tiä nyt oliko tuo niinkään hauskaa.. Mutta äksöniä kummiski. Ku tuo autossa istuskelu, musiikin kuunteleminen täysillä ja känniläisten kuskaaminen ei oo oikeen mun juttu. Niin tylsää, niin tylsää. Kaikki aina kyselee, että miten mie päästän Akin aina joka viikonloppu kylille. Ai miten mie päästän? Taitaa poju haluta sinne ihan itte. Ei se koskaan multa kysele. Tai jos kysyy ja mie sanon, että haluisin olla mieluummin kahestaan ja viettää koti-iltaa. Se vähän aikaa empii ja sitte se onki jo ovella lähössä.

Jotenki mie tunnen oloni liian vanhaksi tollaseen amisteluun :D Amisteluahan se on.