ARGH!

Pitäs alkaa tekeen yhtä esseetä ja ensin oliki inspiraatiota siihen. Mutta aloin ettiin omia muistiinpanoja. Ei löytyny mistään! En tajua! Miten tämmöseen pieneen huusholliin voi eksyä kaikenmoista! Inspiraatio tipotiessään, ku puolet tehtävästä ois periaatteessa jo valmiina, jos vaan löytäsin ne paperit! Perhana. Seuraavalla kerralla en kyl anna Akin siivota mun papereita. Sunnuntaina se siivos ja nyt on hukassa jos minkämoista paperia.

Rasittavaa.

Mullon hirvee ressi: rahat loppuu, koulu menee päin persettä, se gynehomma. Ja eilen riieltiin Akin kans niin että oksat pois. Koko ajan pinna kireellä. Se eilinen riita lähti siitä, että alettiin pelaan Akin kans korttia, pokeria. En tienny sääntöjä, joten se kerto ne, mutta ei kaikki sääntöjä. Yhen säännön vaan. Sitte vein herneen nenään, ku sei kaikkia sääntöjä mulle ollu heti kertonu. Joo-o. Kärty olo, koko ajan tiuskin. Pillerit?

En varmasti ala kirjottaan uusia muistiinpanoja tuosta kirjasta. En varmasti! Täälä on niin vitun sotkustaki taas! Tiskit lojuu altaassa ja minä jouvun ne tiskaan of koors!! Ku Herra ei tykkää tiskaamisesta sitte pätkääkään! Ja pitäs pyykkiäki pestä, ku Herralla ei oo puhtaita sukkia! Ja pitäs se vitun essee kirjottaa, mutta ku Herra hukkas mun paperit!! Ja ruokaaki pitäs tehhä, ku Herra tulee neljältä kottiin töistä!!

En jaksa kyl tehä mitään...