Tää viikko on menny todella nopeesti! Maanantaina meillä alko työssäoppiminen iltapäiväkerhossa. Mie oon 27 lapsen ryhmässä. Sielon sekä terveitä lapsia että muutama erityistä tukea tarvitseva lapsi. Voi että sitä hulinaa joka päivä! Maanantaina tais tulla iltapäiväkerhon meno kunnon kulttuurishokkina, ku päivän päätteeksi oli sitten ihan kiitettävä migreeni. Ois pitäny tehä tiistaiksi esitelmä downin oireyhtymästä, mutta en maanantaina vaan pystyny kattomaan ees tietsikkaan päin, niin en sitte tehny sitä. Onneks ope ymmärsi ja sain pitää esitelmän keskiviikkona. Ja oikeen hyvin meni. Sain arvosanaksi 4½ (asteikolla 1-4). Ei ees jännittäny paljoa, mikä on ihan outoa, ku yleensä jännitän ihan hirveesti kaikkee esiintymistä.

Tänään askartelin lasten kanssa pääsiäismunia ja tein ikkunaan pajunkissoja pahvista, ku ei voi oikeita tuua sisään, ku ei tiiä kuin pahoja astmoja lapsilla on. Eilen tehtiin hamahelmillä muutamia juttuja. Nuillaki helmillä viimeks tehny juttuja ku olin itte iltapäiväkerhossa ja siitähän on jo aikaa. Kiva tuola on puuhastella. :) Ainut vaan, etten oo illalla sitte jaksanu enää tehä mitään muuta koulujuttuja. Tänäänki nukuin melkeen 4h päikkärit :D ens keskiviikkona on kasviksen tentti enkä oo lukenu paljo mittään, vaikka son kuulemma todella vaikee.. Ja yks esseeki pitäs tehä pois alta.

Ja sitte niihin viikonloppusuunnitelmiin. Huomena työssäoppimisen jälkeen meen kaupungille osteleen vähän häävaatetusta. Menee hieman tiukille ku lauantaina ois jo pikkuserkun häät. Aateltiin lähtee huomena kaverin kans käymään baarissaki. Viimeks oon käyny baarissa uutenavuotena muistaakseni. Pääsee vihdoinki baariin uusilla elloksesta tilaamilla vaatteilla (tai paijalla). Lauantaina sitte on häät kello 15.00. Oikeestaan en ees tiiä, minne pitää mennä ja mihinkä aikaan ku ei olla saatu sitä kutsua eikä olla muistettu kysyä keltään. Pitää huomena kysellä isosiskolta, joka on kaasona :) Sunnuntaina sitte mennään käymään Ikeassa kaverin ja Akin kans. Kiva viikonloppu tulossa!