Inhottavaa inhottavaa! Tänään menin kouluun yheksäksi ja päästiin vartin yli 12. Takas koululle piti mennä kolmelta, ku meillä alko erkan luennot. Päästiin seiskalta. Nuita luentoja jatkuu huomena 8h ja sunnuntaina 3h plus sitte kahen tunnin tentti. Kauheena opiskelua!! Ei jaksais.

Tuo oli yks inhottava asia ja sitte toinen on, kukapas muukaan kuin Aki!

Mie sanoin sille eilen, että voisin lähtee tänään vähäksi aikaa sen kyytille. Mutta ku sen kyytiin tulee S, niin ei tietenkään mua päästetä. "Ku mullahan alkaa koulu jo kaheksalta!" Mie sitten suutahin sille tosta ja se ihmetteli, että mikä mua oikeen vaivaa. Tänään soitin sille puol kahen aikaan töihin, että monelta se pääsee töistä. Että jos pääsis ennen kolmea, niin vois viiä mut autolla koululle. Sei vielä tienny, niin sanoin, että ei se mitään, voin mennä pyörälläki. "Eiku voin mie..." "Eiku mie pääsen sillä pyörälläki!" "Voi vitun älypää voin mie..." PIIP PIIP! En jaksanu kuunnella enempää. Aki vissiin suuttu tuosta. Tai jostain muusta. Ei oo vastannu mun viesteihin ja ku soitin niin löi luurin korvaan.

Hemmetin miehet taasen! Sillon varmaan menkat...

Mun pitäs käyä kaupassa, sais huomiseksi jotain evästä kouluun. Ja nyt illaksi jotain mässättävää.. Maitoaki pitäs ostaa aamuksi.